romegames 1
romegames
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Combofix Nedir Nasıl kullanılır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cxayyildiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 701
USB ile bulaşan virüsleri silmek için" en iyi ve en etkili programlardan biri olduğu söyleniyor. Zaten programın yapılış amacı da buna hizmet ediyor. Aslında buna program da denilemez sanırım, sadece 2,85MB. Program kurmadan virüsleri(trojanları) silmek için yapılmış bir yazılım diyeleyim. Kurulum gerektirmeden virüsleri(trojanları) silen programcık ya da yazılım olduğunu varsayarsak gerçekten güzel bir program arkadaşlar.

Biliyoruzki öncelerde Arkadaşlarımızdan USB Flash Bellek yada benzeri bir harici disk alarak paylaşımlarımızı yapıyorduk fakat Onlardan gelen virüsleri farkedemiyorduk ve PC mizin içine sızarak bize zarar verebiliyorlardı.

Benim anladığım kadarıyla Combofix Win7 örnek verelim Win7 ait bileşenleri içinde bulunduruyor ve Eğer win7 ait bir bileşen yoksa onu siliyor veya etkisizleştiriyor.

Sırada Kullanıma

ComboFix Nasıl Kullanılır ?

Burdan öncelikle programımızı indiriyoruz.

Not:Programın masaüstünde olması çok önemli çünkü masaüstünü heryöne Göbeği olan bir kavşağa benzetebiliriz.

Programı indirdik şimdi Eğer PC nizde herhangi bir Antivir programı varsa pasif hale getirmemiz lasım.

Pasif hale getirdikten sonra yada Antivir programı olmayanlar atlayabilir o adımı Şimdi ne kadar program varsa hepsini kapamamız lasım ..

Hepsini kapattıktan sonra artık programı açabiliriz ..

Sizin için birde Resimli anlatmak istiyorum ..

Combofix açılınca karşınıza böyle bir ekran gelicek

Gelen uyarılara Tamam dedikten sonra böyle bir ekranın gelmesi lasım

Daha sonra program aktif hale geliyor ve Virüs taramasına başlıyor

Burdada Tüm PC nizi bölümlere ayırarak Tarıyor..

Virüs taraması bittiğinde rapor oluşturuluyor

İşte bir rapor

Bu ekranı gördükten sonra muhtemelen bilgisyar yeniden başlayacaktır. Eğer bilgisayar kapanmazsa siz yeniden başlatın ve bilgisayarınızı kullanmaya devam edin. Eğer virüs bulursa program otomatikmen silecektir.

Tamamen benim emeğimdir

Lütfen +Rep eksik etmeğin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri