HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Mobil ödeme hiç de sakat değil ben aldım mobil ödemeyle ve bugün de 3 arkadaşa daha alıcam
Ayrıca site linkleri verenler ban yemek istemiyorsanız kaldırın linkleri
Ayrıca site linkleri verenler ban yemek istemiyorsanız kaldırın linkleriBen 5 gün önce 20 tlye mobil ödeme 1 gb ram aldım. Fakat destek az gibi geldi bana. Adama saat 2 de vds kapalı dedim. Bakıyorum dedi. Saat 8 de formatlı birşekilde geldi. Olsun yineden memnunum
Belki botting yapabilirim. Siteyi isteyenler olacak. Adam bana kendi vds sini verdi normalde 29 lira tek farkı işlemci düşük.
Belki botting yapabilirim. Siteyi isteyenler olacak. Adam bana kendi vds sini verdi normalde 29 lira tek farkı işlemci düşük.Hangi siteden aldiysan . ozel mesaj ile gonder banaBen 5 gün önce 20 tlye mobil ödeme 1 gb ram aldım. Fakat destek az gibi geldi bana. Adama saat 2 de vds kapalı dedim. Bakıyorum dedi. Saat 8 de formatlı birşekilde geldi. Olsun yineden memnunumBelki botting yapabilirim. Siteyi isteyenler olacak. Adam bana kendi vds sini verdi normalde 29 lira tek farkı işlemci düşük.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)