HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle İlgili Bir Bilişim Arıyorum.
Tecrübeli Olmasıda Çok Önemli.
%100 Türkçe-Oyunda Kapanma Sorunu Felan Yasamıyacagım.
:ka19::ka19::ka19::ka19:
Tecrübeli Olmasıda Çok Önemli.
%100 Türkçe-Oyunda Kapanma Sorunu Felan Yasamıyacagım.
:ka19::ka19::ka19::ka19:
CoreluxBilişim olarak senelerdir bu işi yapmaktayız.
Başlıca kuralımız ise; %100 Müşteri memnuniyetidir. Size özel Bol alternatiflerimiz, uygun fiyat yüksek kalitemizle sizleri de bilişimimize bekleriz.
Tanıtım Konumuz: Corelux Bilişim # Açılışa Özel Kampanyalar.! # Mükemmel Altyapıyla Sizlerle.!
İletişim Adresimiz: metin2satis@corelux.com.tr
Başlıca kuralımız ise; %100 Müşteri memnuniyetidir. Size özel Bol alternatiflerimiz, uygun fiyat yüksek kalitemizle sizleri de bilişimimize bekleriz.
Tanıtım Konumuz: Corelux Bilişim # Açılışa Özel Kampanyalar.! # Mükemmel Altyapıyla Sizlerle.!
İletişim Adresimiz: metin2satis@corelux.com.tr
Merhabalar ,
FiberDizayn.Net çalışanları olarak , sizlere yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyarız. Deneyimli uzman kadromuz , hızlı sunucularımız , sorunsuz server filesimiz ve " 7/24 Teknik Destek " anlayışımız ile sizlere hizmet vermekteyiz. Yaklaşık 1 senedir Metin2 sektöründe olan FiberDizayn , şu zamana kadar 1 tek müşterisini dahi mağdur etmediği gibi , bundan sonra da mağdur etmeyeceğini size temin etmektedir.
Söylemiş olduğunuz " Sorunsuz " filesi size harfiyen temin edebiliriz. Detaylı bilgi için özel mesaj atabilir , canlı satış operatörlerimizle görüşebilir ya da messenger adreslerimizi ekleyebilirsiniz. Ekibimiz sizlere Sabah 09.00 - Gece 01.00 ' a kadar destek sağlamaktadır.
Turkmmo Tanıtım Konumuz : Gitmek için tıklayınız
Server Files Tanıtım Sitemiz : Gitmek için tıklayınız
Müşteri Yorumlarımız : Gitmek için tıklayınız
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)