emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Eylül sayısı bayilerdeki yerini alıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan manclup12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 153

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Fenerbahçe Dergisi`nin 115 no`lu Eylül 2012 sayısı, Hollandalı golcümüz Dirk Kuyt`ın görseli ve "Gözüm kapalı bile gol atarım" başlığı ile bayilerdeki yerini alıyor.

Derginiz, bu sayısında da sizlere 50 x 70 cm. ebatlarında poster armağan ediyor. Bu ayki posteriniz profesyonel futbol takımımızda 27 numaralı formayı giyen Milos Krasic`a ait. Posterinizi gururla asacaksınız.

Öte yandan, Fenerbahçe Dergisi`nin tirajı 70 bini geçti. Aynı zamanda sadık birer okuyucumuz olan Büyük Fenerbahçe taraftarına duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Dergisi`nin taklitlerinden sakının, Derginizi ekleriyle birlikte tükenmeden alın.

Fenerbahçe Dergisi`ne abone olup, avantajlardan yararlanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 444 19 75 veya 0850 480 1907`yi arayın. Ayrıntılar derginizde…

İşte hepinizin müptelası olduğu Fenerbahçe Dergisi`nin son sayısından çarpıcı başlıklar:

• Dirk Kuyt: "Gözüm kapalı bile gol atabilirim"

Transferi sırasında FBTV`de gösterilen gol klipleri, "Sezon bir an evvel başlasa…" dedirten cinstendi… Böylesine kaliteli ve skorer bir oyuncuyu sarı lacivert formayla izleyecek olmak, herkesi heyecanlandırmıştı. Derken sezon başladı ve Dirk Kuyt, "TV`de izledikleriniz ne ki!" dedirtti. Beklentinin çok daha ötesinde bir futbol… Müthiş bir hırs… Sahanın her tarafında kendini hissettiren bir baskı ve gol arayışları… Hollandalı milli golcü ile bu başarıyı yakalamasının arkasında yatan tüm etkenleri ve Fenerbahçe`deki hedeflerini konuştuk.

Röportajdan derlediğimiz spotlar şöyle:

01: Futbol oynamaya başladığım ilk günden itibaren hep skorer bir oyuncu oldum. Fakat benim için futbolda bir sır vardır, o da; teknik ya da hızlı bir oyuncu olabilirsiniz ancak bu özelliklerinizi ortaya çıkarabilmek için mutlaka sıkı bir şekilde çalışmanız gerekiyor. Ben bu disiplini ufak yaştan itibaren aldım. Küçük yaşlardan itibaren çok çalıştım ve karakterimin bir parçası olan özellikleri de çalışarak ortaya çıkardım.

02: Doğuştan gelen bir gol koklama yeteneğim var. Doğru yerde, doğru zamanda, doğru noktada olmayı başarabiliyorum. Kimi zaman da bunu gözüm kapalı bile başarıyorum. Sonuç olarak, çalışkanlığımı da buna eklediğimizde şu anda bulunduğum başarılı noktadayım.

03: Marco Van Basten, Frank Rijkaard ve Ruud Gullit üçlüsü benim idollerimdi. Evde geç saatte televizyon izlemem yasak olduğundan onların resminin olduğu battaniyeyi televizyonun üstüne örter, saklanır öyle Milan maçlarını seyrederdim. İşte ben onlar gibi olmayı düşleyerek büyüdüm.

04: Futbolun burada ne kadar önemli olduğunu ve ne kadar çok sevildiğini geldiğim günden itibaren fark ediyorum. Genel olarak Türk futbolunun pozitif ve futbol oynamaya yatkın bir arena olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle de ilerleyen yıllarda da Türk futbolunun içerisinde yer almak isterim.

05: Hayatım boyunca hep hırslı ve kazanmayı seven bir oyuncu oldum ama altını iyice çizmek isterim ki; bu bireysel bir hırs değil, takıma yansıyan ve takım halinde motive olmayı seven bir hırs niteliğindedir. Bireysel olarak iyi olmaktansa, takım olarak kazanmayı her zaman için tercih ederim.

06: Hocamızın bize sunduğu haritada ilerlememiz gerekiyor. Çünkü günümüz futbolunda başarılı olmak istiyorsanız, ilk başta topun sizde olması gerekiyor. Top sizde olduğu sürece maçı kazanma oranınız çok yüksek. Topu etkin bir şekilde kullanmanız ve top sizde olmadığı zaman da en iyi şekilde kendinize savunmanız gerekiyor.

07: Aslına bakarsanız her iki ülkede de futbola verilen değere ve yatırıma bakarsanız karşılıklı dış transferlerin bu kadar az olması ancak tesadüfle açıklanabilir. Çünkü her iki ülke de birbirlerini çok iyi tanıyan ve takip eden ülkeler. Hollanda`da da Türk futbolunun çok fazla takipçisi vardır. Fenerbahçe ise çok iyi bilinen bir kulüptür. Az sayıda Hollandalı futbolcudan biri olmam gurur verici.

08: Yaşanan sıkıntılı süreçten ve karşılığında oluşan kenetlenmeden haberim var. Dışarıdan bakan çoğu insan, bu süreçte Kulübün kan kaybettiğini ve yıprandığını düşünmüş olabilir ama benim gözlemlediğim kadarıyla; şu an takımımızın hedeflerine, oyuncu kadrosuna ve taraftarlarımıza baktığımız zaman, herkesin birbirine daha fazla kenetlendiğini ve beklentilerin daha fazla olduğunu görüyoruz. Bana göre; Kulübümüz bu süreçten 10 kat güçlenerek çıkmış!

09: Hakem sayısının çokluğunun sisteme faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü futbolun içerisinde hatalar var ve bunlara hakemin yaptığı hatalar da dahil! Ne kadar doğru karar verilirse, sistemin işleyişi de o kadar doğru olacaktır. Örneğin; şu an için çizgi teknolojisiyle topun çizgiyi geçip geçmediğini saptayacak bir sistem oluşturulmaya çalışılıyor. Bu da, futbolda daha doğru kararları verdireceği için bu tarz bir değişiklikten de yararlanılabilir diye düşünüyorum.

10: Türkiye Ligi`ndeki bütün kupalarda başarılı olmak istiyorum. Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi`nde boy gösterebilmek, Şampiyonlar Ligi`ndeki başarısı için elimden gelen her şeyi yapmak ve başarılı olmak da en büyük hedeflerim içerisindeki yerini almış durumda. 3 sene içinde bunların hepsini gerçekleştirmiş olmak isterim.

11: Annem, babam, eşim ve çocuklarımın yanı sıra, futbol yaşantımda benim için önemli olan insanlardan bir tanesi de; Alfons Groenendyk`tür. Son derece popüler bir futbolcuydu. Beni antrenmanlara götürüyordu. Benimle sürekli futbol hakkında konuşurdu. Bu nedenle benim gelişmemi sağlayan, futboluma katkı sağlayan insanlardan bir tanesidir.

12: Liverpool`un ne kadar büyük bir kulüp olduğu bilinir bir şey ama Fenerbahçe`nin de Liverpool kadar büyük bir kulüp olduğunu söyleyebilirim. Buradaki tesisleşmeye, takım için

• Atletlerimiz Londra`da tarih yazdı

27 Temmuz-12 Ağustos 2012 tarihleri arasında İngiltere`nin başkenti Londra`da düzenlenen, 26 spor dalında ve 39 disiplinde 204 ülkeden yaklaşık 10.500 sporcunun katıldığı 30.Yaz Olimpiyat Oyunları`na Türkiye 16 branşta 66 kadın, 48 erkek olmak üzere toplam 114 sporcu ile katılarak kendi katılım rekorunu kırdı. Fenerbahçe de Londra Olimpiyatları`na katılan Türk milli takım kafilesine 6 branşta 12 kadın, 6 erkek olmak üzere toplam 18 sporcu göndererek, 2008 Pekin Olimpiyatları`nda olduğu gibi Londra Olimpiyatları`na da en fazla sporcu gönderen Türk spor kulübü oldu.

Londra Olimpiyatları`nda Fenerbahçeli milli atletimiz Gamze Bulut, kadınlar 1500 metrede gümüş madalya kazanarak tarihi bir başarıya imza attı ve camiamıza büyük bir onur kazandırdı. Ayrıca kadınlar 100 metre engellide Nevin Yanıt Olimpiyat 5.`si ve yüksek atlamada Burcu Ayhan Olimpiyat 12.`si olarak, uzun atlamada Karin Melis Mey finale yükselerek tarihi başarılar elde ettiler. Gamze Bulut`un kazandığı gümüş madalya ile birlikte Fenerbahçeli sporcuların kazandığı Olimpiyat madalyası sayısı daha önceki Olimpiyatlarda atletizmde kazanılan 2 bronz ve boksta kazanılan 1 gümüş, 1 bronz madalya ile birlikte 5`e yükseldi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri