Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
2. Köye Git Çarını Balık Botuna Bırak Beyaz İnci Çıkar Sat Çarını Düzersin Ben Hep Öyle Yapıyorum.
@KiLLeR28;
Kardeşim sana tavsiyem 1T yada 2T para çekmen olucaktır.
Para çektikten sonra syk +4 ünü satıp +7-+8 almanı öneririm.Hemen ardından +6 demir kaskını değiştirip +9 demir kask almanı oneriyorum savunmalar çok önemlidir kardeşim.+6 demir kask 21-22 levellik çarlarda bile var.Paran kalırsa en uygun fiyatta hp veren kolye al derim.ilerliyen zamanlardada küpe ve bileziğini geliştirmen gerekir.iç itemlerin su anki haliyle gerçekten berbat kusura bakma
eğer dediklerimi uygularsan ve biraz parana kıyarsan çarı adam edersin 
Para çektikten sonra syk +4 ünü satıp +7-+8 almanı öneririm.Hemen ardından +6 demir kaskını değiştirip +9 demir kask almanı oneriyorum savunmalar çok önemlidir kardeşim.+6 demir kask 21-22 levellik çarlarda bile var.Paran kalırsa en uygun fiyatta hp veren kolye al derim.ilerliyen zamanlardada küpe ve bileziğini geliştirmen gerekir.iç itemlerin su anki haliyle gerçekten berbat kusura bakma
eğer dediklerimi uygularsan ve biraz parana kıyarsan çarı adam edersin 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@KiLLeR28;
Para çektikten sonra syk +4 ünü satıp +7-+8 almanı öneririm.Hemen ardından +6 demir kaskını değiştirip +9 demir kask almanı oneriyorum savunmalar çok önemlidir kardeşim.+6 demir kask 21-22 levellik çarlarda bile var.Paran kalırsa en uygun fiyatta hp veren kolye al derim.ilerliyen zamanlardada küpe ve bileziğini geliştirmen gerekir.iç itemlerin su anki haliyle gerçekten berbat kusura bakmaeğer dediklerimi uygularsan ve biraz parana kıyarsan çarı adam edersin
![]()
Arkadaş BU Aralar Trye Girmiyo Galiba. ( 1t = 500 Tl. ) Ayrıca adam +7 +8 syk yı napsın. 61 oldumu gider +61 kalkan +9 alır. Azcık Taktik Oynayın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beyler bu çarı açalı 1 buçuk ay oldu günde 5 saat filan giriyorum itemlerde ezik kaldım bu çarda ne yapmalıyım ?
İTEMLER
Silah: +9 Dolu 26 ort -8 beceri hasarı taşlar +3 öldürücü darbe taşı diğeri kırık
Zırh: +7 Ejderha Plaka Taşlar Kırık Hepsi
Kask: +6 21 Lvlik Kask
Kalkan: 41 lvlik kalkan +4
Bilezik: +6 Gümüş Bilezik
Kolye: +6 Beyaz Altın Kolye
Ayakkabı: +500hp li deri çizme +6
Küpe: Abanoz Kolye +6
Vıt: 82
STATÜ
Int: 3
Str: 102
Dex: 3
Vıtı fullediktek sonra Dexi fullucem
SKİLLER
Hava Kılıcı M1
Kılıç Çevirme M1
Üç Yönlü Kesme 17
Öfke 1
Hamle 1
Para: 1-10m arasıda param oynar
Örümcek Zindanında Kasılıyorum 1. katta
İsim: FaTaL28
Ne Gibi Değişiklikler Yapsam Faydalı Olur
Faydalı Yorumlara + REP
Carı 61 Yapmaya Bak. Ve Günlük hava üç yönlü kılıc cevirme bk okumalısın skiller önemli.
Para Kasma Konusuna Gelince. Balık Botu. gece bırakırsın. sabaha kadar 5-6 incin olur beyaz fln cıkar gider satarsın.
veya bir metin kesme carı ac. lwli 18-19 olana kadar 1.köyde metinleri kes. sonra 2.köye gecer ordaki metinleri kesersin. icinden cıkanlar iyi para eder. bk taşlar fln.
Ayrıca . Öfkeyi Master Yapmalıydın.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)