Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

M2-Level Saçmalığı Konuyu Oku

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaviBey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 253
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bugün Sabit reklamda yer alan M2-Level'e başladım ve oyuna girdim girmez olaydım.:m08:

Tanıtımda yer alan hiç bir NPC oyundakiyle ALAKASI yok 20li efsun diye girdik 200 bu sadece bir tanesi Tanıtımda Şebnemler Sular hepsi yer alıyor fakat Oyunda tüm sular var Şebnem yok nedenini TL Pluss a sordum ve açık söylüyorum hayatımda bir Yöneticiden duyduğum Abartısız En komik cevapla karşılaştım resimde görüceksiniz bende burdan cevap vermek istiyorum sayın Pluss Kritik verdiği için demişsinizde o Gereksiz dediğiniz Şebnem olmasa suraların gücünün hali nice olur sence ? Ama senin gözünde herkes eşit suralar 2k savaşçı 2k falan atar gibi mi görüyorsunuz gözünüzde ? O 20 Büyü Sav. veren Şebnem olmasa suralar Açık ara svnin yenilmezi olur ve Sav. veren Beyaz şeb. olmasa Havacıların kasılması ninjaların kasılması çok mu çok zor olur gerek kızıl gerek sürgün. Bir oyun kurduğunuz zaman Tanıtımla aynı yapmak ZORUNDASINIZ sayın Pluss Kritik verdiği için Şeb koymazsan böyle rezil olursun Sen ve Senin SVen!
:l03: :l04:

cmd71.jpg

Bölüm ile alakasız konular açmayın, bölüm kurallarına uygun olarak konular açınız.

Bildirildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri