Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wolfteam Rusya /Güncel Tanıtım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NooFeaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 310
  • Görüntüleme Görüntüleme 32K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hep kutu falan çıkıyor. Ama karakter çıkarttım kutudan.
Direk özel karakter gelmezmi?
@NooFeaR;
Karakter kutu ve Şans kutusundan gelir özel karakterler. Zaten şans kutusu sürekli çıkıyor , karakter kutusu bu aralar az çıkıyor ama çıktımı özel karakter şansı baya fazla. Eskiden oyun yetkilileri karakter dağıtıyordu ama şimdi hediye dağıtan yetkili yok eventler oluyor ama Rusça oda adlarından hangisi etkinlik odası bilinmiyor .d

Karakter kutu ve Şans kutusundan gelir özel karakterler. Zaten şans kutusu sürekli çıkıyor , karakter kutusu bu aralar az çıkıyor ama çıktımı özel karakter şansı baya fazla. Eskiden oyun yetkilileri karakter dağıtıyordu ama şimdi hediye dağıtan yetkili yok eventler oluyor ama Rusça oda adlarından hangisi etkinlik odası bilinmiyor .d

Karakter Kutusu Çıktı. Ama çıkan karakterin ismini bilmiyorum , ama kurtu süper ;)
Biraz zor tuttururum özeli.. :D

Karakter Kutusu Çıktı. Ama çıkan karakterin ismini bilmiyorum , ama kurtu süper ;)
Biraz zor tuttururum özeli.. :D
Normal de benim günde 2-3 tane karakter kutusu çıkardığım oluyordu ama bu aralar bana hiç çıkmamaya başladı, karakter kutusundan genelde 1 günlük çıkar karakterler sana tavsiyem şans kutularını hemen açma silah ve karakter kutusu çıkınca hesabına: ilk şans kutularını aç dolunay şansını arttır en son en iyi(silah veya karakter kutusunu) kutunu aç 7-30 günlük itemler çıkar.

Normal de benim günde 2-3 tane karakter kutusu çıkardığım oluyordu ama bu aralar bana hiç çıkmamaya başladı, karakter kutusundan genelde 1 günlük çıkar karakterler sana tavsiyem şans kutularını hemen açma silah ve karakter kutusu çıkınca hesabına: ilk şans kutularını aç dolunay şansını arttır en son en iyi(silah veya karakter kutusunu) kutunu aç 7-30 günlük itemler çıkar.

Tamam tavsiye için teşekkür ederim.
C-95 Mc 7 Günlük çıktı , daha kullanmadım :)

Tamam tavsiye için teşekkür ederim.
C-95 Mc 7 Günlük çıktı , daha kullanmadım :)
önemli değil,
dediğim tavsiye ile ben sürekli 30 günlük ec çıkarıyorum sana da bol şanslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri