Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Chardaki erkek karakterdeki mevcut setler : Underway Perm, Winter Bear Perm, Teenage Yakuza Style Set 1 Hafta , Vacance Set 1 Ay, Angel Padding boy Set 30 Days
Chardaki erkek karakterdeki mevcut aksesuarlar: x2 Papicat,Santa Cap,Mint Candy Glass,
Ayrıca ; Mavi İdol Perm seç, Phoenix Mor Pantalon, Master Eldiveni ve ayakkabısıda charda mevcuttur.
Chardaki kız karakterdeki mevcut setler : 15 days Adorable girly costume set, 21 Days Leopard Set
Chardaki kız karakterdeki mevcut aksesuarlar: Santa Cap Perm, Crown of Queen Perm, Hallowen Witch Hat Perm
Ayrıca ; Master Eldiveni ve Ayakkabısıda charda mevcuttur.
SWORDLER : Crow Counter Sword ve Bloody Spy Dagger
GUNLAR : x3 Revolver , x2 Submachine , Piranha Assault Rifle
Char 74 leveldir. 3 senedir oyunda ve oyundan çok sıkıldıgım için artık satmak istiyorum. Charda 20k pen vardır. 68 Ap ve 10 Cp.
Alcak olan arkadaşımıza şimdiden hayırlı olsun diyorum. İsteyenler bana ;
facebook.com/ygt.sun adresinden yada 5302487649 dan mesaj yolu ile ulaşabilirler.
Fiyat aralığını 175-275 olarak düşünüyorum. Chara verdiğim emek çok fazla sizde onu düşünerek fiyat verin. En geç 1 buçuk haftada charı satın alabilcek arkadaşlar yorum yapsınlar lütfen. Ptt yolu ile havale yada istanbul içi elden alım kabulumdur. Herkese iyi oyunlar
Chardaki kız karakterdeki mevcut setler : 15 days Adorable girly costume set, 21 Days Leopard Set
Chardaki kız karakterdeki mevcut aksesuarlar: Santa Cap Perm, Crown of Queen Perm, Hallowen Witch Hat Perm
Ayrıca ; Master Eldiveni ve Ayakkabısıda charda mevcuttur.
SWORDLER : Crow Counter Sword ve Bloody Spy Dagger
GUNLAR : x3 Revolver , x2 Submachine , Piranha Assault Rifle
Char 74 leveldir. 3 senedir oyunda ve oyundan çok sıkıldıgım için artık satmak istiyorum. Charda 20k pen vardır. 68 Ap ve 10 Cp.
Alcak olan arkadaşımıza şimdiden hayırlı olsun diyorum. İsteyenler bana ;
facebook.com/ygt.sun adresinden yada 5302487649 dan mesaj yolu ile ulaşabilirler.
Fiyat aralığını 175-275 olarak düşünüyorum. Chara verdiğim emek çok fazla sizde onu düşünerek fiyat verin. En geç 1 buçuk haftada charı satın alabilcek arkadaşlar yorum yapsınlar lütfen. Ptt yolu ile havale yada istanbul içi elden alım kabulumdur. Herkese iyi oyunlar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Dostum uygun fiyat ve hızlı ödeme yapıcaksan herşeyi koyarım. Fakat boş yere çocuk oyuncağına döndürüp 10 tane ss çektirip yüklettirmeyin lütfen. Charı bir an önce satıp oyunu silcem paraya ihtiyacım olmasa 3 senelik uğraşımı silmezdim. İstersen oyunda da gösterebilirim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)