Ticket sistemini yazmaya dün gece başladım bu gün sabah bitirdim çok basit birşey ama benim hoşuma gidiyor hemde yönetici olduk onun şerefine olsun

demo:
Link:
Virus Taraması :
admin paneli demo:
id:test
şifre:test
Kurulum:yeni bir db oluşturun ayarlar/ayarlar.php de gerekli düzenlemeleri yapın yukarıdaki yazıyı düzenlemek isterseniz sayfalar/ust.php yi editlersiniz ayarları yaptıktan sonra install.php yi çalıştırın admin id şifresi girin sonra install.php yi silin bu kadar
Ana sayfada haberler var admincp den ekleniyor yeni haber
NOT: Biliyorum tasarımı çok kötü ben php biliyorum malesef html/css bilgim zayıf olduğu için böyle oldu basit bir çalışma zaten...
Güncelleme :1.1
-Admin paneline şifre değiştirme eklendi.
-Performans Ayarları Güncellendi.
eski sürümden update edicekler yeni sürümü indirsinler ayarlar klasörü hariç hepsini diğerleriyle değiştirsinler...

demo:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Link:
Virus Taraması :
admin paneli demo:
id:test
şifre:test
Kurulum:yeni bir db oluşturun ayarlar/ayarlar.php de gerekli düzenlemeleri yapın yukarıdaki yazıyı düzenlemek isterseniz sayfalar/ust.php yi editlersiniz ayarları yaptıktan sonra install.php yi çalıştırın admin id şifresi girin sonra install.php yi silin bu kadar
Ana sayfada haberler var admincp den ekleniyor yeni haberNOT: Biliyorum tasarımı çok kötü ben php biliyorum malesef html/css bilgim zayıf olduğu için böyle oldu basit bir çalışma zaten...
Güncelleme :1.1
-Admin paneline şifre değiştirme eklendi.
-Performans Ayarları Güncellendi.
eski sürümden update edicekler yeni sürümü indirsinler ayarlar klasörü hariç hepsini diğerleriyle değiştirsinler...
Son düzenleme:
NOT: Biliyorum tasarımı çok kötü ben php biliyorum malesef html/css bilgim zayıf olduğu için böyle oldu basit bir çalışma zaten...güzel fakat grafi olarak bir az yoksulgüzel bir tasarım ile daha da güzel olabilir
![]()
not düştüm bunu zaten en kısa zamanda html/css öğrenip güzel tasarımlar la güzel projeler yapabilirim.
inş.NOT: Biliyorum tasarımı çok kötü ben php biliyorum malesef html/css bilgim zayıf olduğu için böyle oldu basit bir çalışma zaten...
not düştüm bunu zaten en kısa zamanda html/css öğrenip güzel tasarımlar la güzel projeler yapabilirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)