lHezarfeNl 1
lHezarfeNl
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Black_Paw Ticket Sistemi ['PHP'] ..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Black_Paw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Ticket sistemini yazmaya dün gece başladım bu gün sabah bitirdim çok basit birşey ama benim hoşuma gidiyor hemde yönetici olduk onun şerefine olsun :D :D

demo:
Link:
Virus Taraması :

admin paneli demo:
id:test
şifre:test

Kurulum:yeni bir db oluşturun ayarlar/ayarlar.php de gerekli düzenlemeleri yapın yukarıdaki yazıyı düzenlemek isterseniz sayfalar/ust.php yi editlersiniz ayarları yaptıktan sonra install.php yi çalıştırın admin id şifresi girin sonra install.php yi silin bu kadar :) Ana sayfada haberler var admincp den ekleniyor yeni haber

NOT: Biliyorum tasarımı çok kötü ben php biliyorum malesef html/css bilgim zayıf olduğu için böyle oldu basit bir çalışma zaten...

Güncelleme :1.1
-Admin paneline şifre değiştirme eklendi.
-Performans Ayarları Güncellendi.

eski sürümden update edicekler yeni sürümü indirsinler ayarlar klasörü hariç hepsini diğerleriyle değiştirsinler...

Son düzenleme:
güzel fakat grafi olarak bir az yoksul :P güzel bir tasarım ile daha da güzel olabilir :)
NOT: Biliyorum tasarımı çok kötü ben php biliyorum malesef html/css bilgim zayıf olduğu için böyle oldu basit bir çalışma zaten...
not düştüm bunu zaten en kısa zamanda html/css öğrenip güzel tasarımlar la güzel projeler yapabilirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri