mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Pandora 921 çarımı soydu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan combin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 665
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2 gün önce açmış üyeliğini her önüne gelen konu açıp link atarsa öyle olur adam server.exe virüsü yükledi çarıma girdi ve soydu tam yarım saat boyunca bir o girdi bir ben girdim en son virüsüyle pc mide kapattı hain ve sonuç olarak beni 350 binden fazla uri zarara uğrattı ve 3 lf4 gitti ve bunun sebebi ise ilk defa bir siteye bu kadar denli bağlanışım ve insanlardaki samimiyetti

2 gün önce açmış üyeliğini her önüne gelen konu açıp link atarsa öyle olur adam server.exe virüsü yükledi çarıma girdi ve soydu tam yarım saat boyunca bir o girdi bir ben girdim en son virüsüyle pc mide kapattı hain ve sonuç olarak beni 350 binden fazla uri zarara uğrattı ve 3 lf4 gitti ve bunun sebebi ise ilk defa bir siteye bu kadar denli bağlanışım ve insanlardaki samimiyetti
herkese güven olmaz :) burdada hahinler var

öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum internet ortamındaysan biraz bu virüsler hakkında bilgi edinmelisin keylogerı virüslerden kaçırmak çoçuk oyuncağı oldu artık yanlız kullandığınız virüs programı avira veya kaspersky olursa bunlardan kaçırmak zorlaşır buna dikkat edin ve haftada bir bilgisayarınızı trojan taramasından geçirmelisiniz.

ben şunu anlamıyorum çarı çalıyorlar içini neden boşaltıyorlar mesela ben birisine keylogger atsam kişinin çarını öğrensem hayatta soymam kazancım ne olcak hiçbişi mail adresini bilsem bile çalmam soymam yani böyle şeyleri 10 yaşindakiler yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri