Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Darkorbit Korsan Kutusu Deneyimlerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lokman469
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

lokman469

Level 1
Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 9 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

başlıktaki gibi sizlere bir kaç öneri sunacağım bunları apis zeus ve lf4 ün 2 kat kazandıranlarında gözlemlediğim ve kutu açtığım için sizlere öneriyorum. neyse sadete gelelim:

zeus 2 kat etkinliği geldi etkinlikte 250 kutu açtım apis solace ve enforcer 1 tane lf 4 cıktı bo2 ve bo1
lf4 2 kat etkinliği geldi 100 kutu açtım 1 lf4 bo2 ve bo1 cıktı
apis 3 kat etkinliği geldi 100 kutu açtım 1 lf4 2 lf3 2 bo2 ve 2 bo1 bunlar cıktı 3 tane apis parçası

zeus geldiğinde ilk 50 anahtar aldım ne cıktıysa ilk 50 de cıktı sonrası hep fıss.
lf4 te geldiğinde ilk 20 anahtarda lf 4 ve bo2 cıktı sonrası yine fıss
apis geldiğinde 20 kutu açtım 2 apis parçası ve 1 lf4 1 bo2 cıktı sonraki açtıklarımda birşey cıkmadı
bunlardan şunu cıkardım etkinliklerde en fazla 50 anahtar alıp daha sonra gaza gelip anahtar almayacaksın sanki içindeki oranlar sıfırlanıyor 25 apis parçası vardı 3 kat geldi 3 tane cıktı :D normal zamanda 20 tane cıkmıştı bana.sizde deneyimlerinizi yazarsanız buraya mutlu olurum biraz uzun oldu k.b

Son düzenleme:
güzel konu uyarını göz önünde bulunduracam sağolasın :)

benim deneyimime gelirsek : güçsüzseniz yani gemiyi fullememişseniz 2 kat lf4 gününü görür görmez hemen anahtar alıcam diye uğraşmayın 10 tane anahtardan hiç bişey çıkmaz :D ben gaza geldim hiç bişey çıkmadı :)

en son 2 kat lf 4 gününde 189 anahtar inanmazsınız ama 7 lf4 cıktı 3 lf3 gerisi fıss:D

güzel konu uyarını göz önünde bulunduracam sağolasın :)

benim deneyimime gelirsek : güçsüzseniz yani gemiyi fullememişseniz 2 kat lf4 gününü görür görmez hemen anahtar alıcam diye uğraşmayın 10 tane anahtardan hiç bişey çıkmaz :D ben gaza geldim hiç bişey çıkmadı :)

cıkaranlar var solace ve lf4 geçende konu açmıştı biri foto da koymuş bende bi hesap açmıştım onada lf4 lf3 falan cıktı normal kullandığıma hiçbirşey cıkmadı

Ben İlk lf-4 gununde 30 ganimet 1 solace 1 lf4 2 lf-4 gununde 65 kutu 1 lf4

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri