HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar resim'de gördüğünüz gibi ekran hep böyle 5-10dk sonra felan olmuyor Metin2'yi açar açmaz böyle oluyor, nasıl oldu derseniz Pvp oynuyorum pack attım girdiğimde böyle oldu belkide o ana denk geldi bozulması kaldır baştan yükle diyeceksiniz yükledim düzelmedi hatta (Format attım) Düzelmedi Ekran Kartının Driver kurdum düzelmedi , kısaca ne yaptıysam düzeltemedim bir ara 16bit yaptım girdim düzelti çıktım bidaha girdim aynı hata ve bir daha hiç düzelmedi şuanda 32 bit fakat 16 bit yapsam'da düzelmiyor
PC özelliklerini yazıcam altta özellikler düşük o yüzden demeyin daha önce sorunsuz bir şekilde açıyordu :S (Pvp'de aynı şekilde)
İŞLEMCİ: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.00 GHz
RAM: 1536MB
EKRAN KARTI: Geforce FX 5200 (128MB)
Daha önce bu özelliklerde çok rahat bir şekilde oynuyordum. Arkadaşlar daha önce başına gelen çözmüş veya çözümünü bilen arkadaş varsa çözümünü yazarsa sevinirim lütfen.
SS;
SS;
PC özelliklerini yazıcam altta özellikler düşük o yüzden demeyin daha önce sorunsuz bir şekilde açıyordu :S (Pvp'de aynı şekilde)İŞLEMCİ: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.00 GHz
RAM: 1536MB
EKRAN KARTI: Geforce FX 5200 (128MB)
Daha önce bu özelliklerde çok rahat bir şekilde oynuyordum. Arkadaşlar daha önce başına gelen çözmüş veya çözümünü bilen arkadaş varsa çözümünü yazarsa sevinirim lütfen.
SS;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
SS;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
İlk olarak hocam, Bilgisayarım ---> Aygıt yöneticisi ---> Ekran bağdaştırıcıları giriş yapın, sonra ekran bağdaştırıcıların'da ki yazan ekran kartı adınızı arama motoruna yazın, örneğin VİA chrome9 hc igp son sürün yada son güncelleme
ekran kartınızı güncellediğiniz'de sorun kalkacaktır
ekran kartınızı güncellediğiniz'de sorun kalkacaktırŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)