Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Metin2 Ekran Hatası :S

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okyanus555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 918

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar resim'de gördüğünüz gibi ekran hep böyle 5-10dk sonra felan olmuyor Metin2'yi açar açmaz böyle oluyor, nasıl oldu derseniz Pvp oynuyorum pack attım girdiğimde böyle oldu belkide o ana denk geldi bozulması kaldır baştan yükle diyeceksiniz yükledim düzelmedi hatta (Format attım) Düzelmedi Ekran Kartının Driver kurdum düzelmedi , kısaca ne yaptıysam düzeltemedim bir ara 16bit yaptım girdim düzelti çıktım bidaha girdim aynı hata ve bir daha hiç düzelmedi şuanda 32 bit fakat 16 bit yapsam'da düzelmiyor :( PC özelliklerini yazıcam altta özellikler düşük o yüzden demeyin daha önce sorunsuz bir şekilde açıyordu :S (Pvp'de aynı şekilde)

İŞLEMCİ: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.00 GHz
RAM: 1536MB
EKRAN KARTI: Geforce FX 5200 (128MB)

Daha önce bu özelliklerde çok rahat bir şekilde oynuyordum. Arkadaşlar daha önce başına gelen çözmüş veya çözümünü bilen arkadaş varsa çözümünü yazarsa sevinirim lütfen.

SS;

SS;

Son düzenleme:
İlk olarak hocam, Bilgisayarım ---> Aygıt yöneticisi ---> Ekran bağdaştırıcıları giriş yapın, sonra ekran bağdaştırıcıların'da ki yazan ekran kartı adınızı arama motoruna yazın, örneğin VİA chrome9 hc igp son sürün yada son güncelleme:) ekran kartınızı güncellediğiniz'de sorun kalkacaktır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri