-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Ekran karti acİl yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sersimfer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 616

sersimfer

Level 5
TM Üye
Konular
119
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 8 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar PC'me Format Attım İçinde Ses Kartı Ve Ekran Kartı Yokdu
Ses Kartı oLarak Realtek'i Yükledim Ses Sorunu Düzeldi..
Ama Ekran Kartı İçin ATI yi yükledim oLmadı

Bana 100 MB'tı geçmeyecek bi ekran kartı programı verirmisiniz..

PC
Windows XP 32 Bit

Yardımcı oLursanız Sevinirim Konu Altına Linki Atarsanız REP'imi Esirgemiyeceğim :))

Kardeşim anladığım kadarıyla pc nde harici ekran kartı yok ve onboard yani pcnin kendi yerini kullanıyorsun.Eğer böyle yapıyorsan herhangi indirdiğin bir ekran kartı driveri ile işini halletmiş olmaz tamtersi dahada kötüye götürürsün :) öncelikle başlattan çalıştır ı açıp dxdiag yazıp çalıştır de açılan yerde üstte ekran bölümüne gel ve orda onboard ekran kartının ismini bul sonrada internette ismini yazıp yanınada driver diye yazıp ara ve indir sonrada pcne kurup reset at.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

Dxdiag bölümünden ekran kartına bakıp yazarmısın ? Ona göre driver bulalım :)

Dxdiag bölümünden ekran kartına bakıp yazarmısın ? Ona göre driver bulalım :)
Arkadaş haklı :) benimde belirttiğim gibi ister kendin driver indir kur istersende ekran kartı modelini felan yaz link onu verelim kendin bilirsin...

Kardeşim anladığım kadarıyla pc nde harici ekran kartı yok ve onboard yani pcnin kendi yerini kullanıyorsun.Eğer böyle yapıyorsan herhangi indirdiğin bir ekran kartı driveri ile işini halletmiş olmaz tamtersi dahada kötüye götürürsün :) öncelikle başlattan çalıştır ı açıp dxdiag yazıp çalıştır de açılan yerde üstte ekran bölümüne gel ve orda onboard ekran kartının ismini bul sonrada internette ismini yazıp yanınada driver diye yazıp ara ve indir sonrada pcne kurup reset at.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

Tamam oLdu Çok Teşekkür Ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri