noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Prensİplerİme gÖre bİlİŞİm ariyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vipper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 368

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

BİLİŞİM ARIYORUM
- Tr Tipi Server Açmayı Planlıyorum...
- 99 level sınırlı...
- Tr tarzı Dönüşümler...
- Şifreli Kristal Oda...
- Ve benzeri şeyler...
* Oyundan atma problemi olmasın
* Lag problemi olmasın
* Panel Çeşitleri Olsun
* Kısacası Aldığı Paranın HAKKINI VERSİN...
:005:
:f08:​

Logo.png

Merhabalar ,

FiberDizayn.Net çalışanları olarak , sizlere yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyarız. Deneyimli uzman kadromuz , hızlı sunucularımız , sorunsuz server filesimiz ve " 7/24 Teknik Destek " anlayışımız ile sizlere hizmet vermekteyiz. Yaklaşık 1 senedir Metin2 sektöründe olan FiberDizayn , şu zamana kadar 1 tek müşterisini dahi mağdur etmediği gibi , bundan sonra da mağdur etmeyeceğini size temin etmektedir.

Söylemiş olduğunuz tüm özellikleri size temin edebiliriz. Detaylı bilgi için özel mesaj atabilir , canlı satış operatörlerimizle görüşebilir ya da messenger adreslerimizi ekleyebilirsiniz. Ekibimiz sizlere Sabah 09.00 - Gece 01.00 ' a kadar destek sağlamaktadır.

Turkmmo Tanıtım Konumuz : Gitmek için tıklayınız

Server Files Tanıtım Sitemiz : Gitmek için tıklayınız

Müşteri Yorumlarımız : Gitmek için tıklayınız

adres.png

@vipper;

Merhabalar, ben; CoreluxBilişim Satış ve Destek Temsilcisiyim. Bizimle alış-veriş yapmanızdan memnuniyet duyarım.

İsteklerinize göre tam ayarında TR tarzı; SORUNSUZ ve OFFİCİAL TR server baz alınarak hazırlanmış bir filesimiz sizin için uygundur.
Dediğiniz özelliklerde ve kesintisiz olmakla birlikte 6 Gün / 24 Saat destek ve yardımcı oluyoruz.

Daha fazlası için; metin2satis@corelux.com.tr adresini ekleyiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri