xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

LocasyoTR 5-1 lCrazySural

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaTaLa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 664

DaTaLa

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
22
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
59
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben ss yi çekmemiştim ilk ws de. 5-1 almıştım arkadaş çekmiş lazım olunca ondan aldım ss yi. bugün çok kaşındı.

cjq5w.jpg
ss budur. sende eski var falan dedi :)
sonra bidaha dedi.3-0 yenerken düz daldı b.hızım fazlaydı ama hep ondan geç vurdum düz dalma yere düşüyor çar dedim. zehir atmaya çalışıom sen de at dedi. kendisi 110 level, ben 99 levelim. zorlarsan atarsın diyor. çok kaşınırsa onların ss sini de atarım. daha 3-0 dan 5-3 yendim diye seviniyor. istediğin kadar atalım ws düz dalma sonuç değişmeyecek. o ikinci ws 5-0 bitecekti ama sen adam olmadığın için çözme ws de zehir atıon yere düşürüon işte.

eğer çözme yetmiyor diyorsan ben yanaçrla kendimi zehirlerim sen düz dalıp düşürme. öyle ws de atarız.

3-0dan 5-3 yaptım.
o ilk wsdede dikkatsiz oynamıştım+kritksiz bilezigi takmıştım.
sen zehirleyemiosan o senin sorunun. az önce kulede fearla seni iyi aglattık. :D

Crazy ben ağlamam ağlatırım 2-2 De ne güzel sizi kesiyorduk Avogadro Bozdu işi Ama yinede 2 kşi 3 ünüzü hal ettik

*Avagadroyla geldiniz 2v2 vs ye 3v2 daldınız.
*ws de dikkatsiz oynamış bilmemne o nasıl bahane potu da bastın çözmeyide attın. gel yine atarız. adam gibi at yeter.
*bileziği kritiksiz takmış 2k hp için kritiksiz taktıysan banane? bende zırhı kritiksiz b.hızsız taktım.
*şimdi 1v1 diyorsan 1v1 gelirim 1v1 yetmiyorum diyorsan istediğin adamı seç 2v2. ok mu?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri