Oyuna Girerken ( ospatian v.21 speac.ojelag._lagerror ) Yazıyorsa Pcnizde Lag Var Ve Lag Ağır Bastığı İçin Counter Strikeniz AÇılmıyordur.
Adminliğe Giricem Ama Giremıyorum Sorunu
Mesela Girerken Nickiniz J4KUZii Nick Her Yazdığınızda Oyun Atıyor İse Nickte Bir Yanlış Yazma Vardır Sonra Pw 'yi Yazıp Girebilirsnz.
Tuşların Yeri Kaydı '' e '' ye Basınca Sola Gidiyor Gibi Probleme 2 Tuş Çözüm :
Çoğu Kişi Bilir Ama Bilmiyenlere : Ayarları Sıfırlamanız YETER
Ayarları Sıfırlama Butna Optison Kısmında Sol ALT Kenardadır.
Her Splash İçin '' T '' ye Bastığımda Server Reklamı Yapıyor Sorunu :
Çoğu Server Sahibi Bu Taktiği Kullanıyor Genelde İllaqaL Ve Oyunyöneticisi Serverleri Tek Çözümü Sil Yükledir Yada Olcagını pek sanmıyorum ama Optisonu Sıfırlamayı DENEYİN
Nick Yazarken '' Boşluk '' '' { '' '' # '' İşaretlerini Kullanamıyorsanız Büyük İthmal Nickinizi ''Name J4KUZii # Kinq '' Gibi Yazmayı Deniyorsunuzdu Onun Yerine Optison Kısmına Girip Ordan Yapanız Daha Partik ''Name '''den Yaparken Ksıtlı Şeyler Kullana Biliris
MESELA
J4KUZii[ASD]
xJ4KUZiix
JAKUZii94
J4KUZi_Sport
J4KUZii/heaL
Gibi Nickler Kullanılır
LÜTFEN BİR +REP'İ VE DEĞERLİ YORUMUNUZU EKSİK ETMEYINIZ SAYGILARIMLA
T-Arena J4KUZii
S4 - Legendry
Adminliğe Giricem Ama Giremıyorum Sorunu
Mesela Girerken Nickiniz J4KUZii Nick Her Yazdığınızda Oyun Atıyor İse Nickte Bir Yanlış Yazma Vardır Sonra Pw 'yi Yazıp Girebilirsnz.
Tuşların Yeri Kaydı '' e '' ye Basınca Sola Gidiyor Gibi Probleme 2 Tuş Çözüm :
Çoğu Kişi Bilir Ama Bilmiyenlere : Ayarları Sıfırlamanız YETER
Ayarları Sıfırlama Butna Optison Kısmında Sol ALT Kenardadır.
Her Splash İçin '' T '' ye Bastığımda Server Reklamı Yapıyor Sorunu :
Çoğu Server Sahibi Bu Taktiği Kullanıyor Genelde İllaqaL Ve Oyunyöneticisi Serverleri Tek Çözümü Sil Yükledir Yada Olcagını pek sanmıyorum ama Optisonu Sıfırlamayı DENEYİN

Nick Yazarken '' Boşluk '' '' { '' '' # '' İşaretlerini Kullanamıyorsanız Büyük İthmal Nickinizi ''Name J4KUZii # Kinq '' Gibi Yazmayı Deniyorsunuzdu Onun Yerine Optison Kısmına Girip Ordan Yapanız Daha Partik ''Name '''den Yaparken Ksıtlı Şeyler Kullana Biliris
MESELA
J4KUZii[ASD]
xJ4KUZiix
JAKUZii94
J4KUZi_Sport
J4KUZii/heaL
Gibi Nickler Kullanılır
LÜTFEN BİR +REP'İ VE DEĞERLİ YORUMUNUZU EKSİK ETMEYINIZ SAYGILARIMLA
T-Arena J4KUZii
S4 - Legendry
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)