HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
S.a arkadaslar aklima geldi sizin carlarinizi bota saliyim
bende vds/vps yoktur kendi pcmi 2-3 haftadir kapamiyorum iste pc nin ozelikleri :
8Gb ram
AMD Athlon(tm) IIx4 631 Quad-core processor 2,60Ghz x64
2gb video karti kendi carlarim su an pbdo botta sizler bana guvenebilirisniz yani bosu bosuna sadece 2 cardan oturu pc yi acik tutmiyim her 3 gunde yeni 5 kisi secilicektir skype var teamviewer var, pbdobot icin ozel mesajdan cari ve taski yollayabilirsiniz
Sadece size yardim etmek istiyorum
++
bende vds/vps yoktur kendi pcmi 2-3 haftadir kapamiyorum iste pc nin ozelikleri : 8Gb ram
AMD Athlon(tm) IIx4 631 Quad-core processor 2,60Ghz x64
2gb video karti kendi carlarim su an pbdo botta sizler bana guvenebilirisniz yani bosu bosuna sadece 2 cardan oturu pc yi acik tutmiyim her 3 gunde yeni 5 kisi secilicektir skype var teamviewer var, pbdobot icin ozel mesajdan cari ve taski yollayabilirsiniz

Sadece size yardim etmek istiyorum

++
Son düzenleme:
Son zamanlarda yaşanan Hesap Soyulmarı yüzünden Güven duyulan fazla insan olmadığınından Bu tür konulara Katılım gösterilmiyor..
Son zamanlarda yaşanan Hesap Soyulmarı yüzünden Güven duyulan fazla insan olmadığınından Bu tür konulara Katılım gösterilmiyor..
Vizitinki hariç

ben guvenilirim.. guvenmek size kalmish
sadece yardim etmek istiyorum benim carlarim bana yeter
sadece yardim etmek istiyorum benim carlarim bana yeter