mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Darkorbit Remix Pvp Videom

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurbedirhan2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bildiğim Kadarıyla Geliştirmiştin Sen Bu Oyunu Biraz da Olsa
Bu Eski?

Bu hali daha çok hoşuma gidiyor. O yüzden bu versiyonunda çektim. Gene değişiklikler var tabi gördüğün gibi lazerleri küçülttüm

bu online oldumu ?
Onlinemi oldu admni isaretğ falan kapı isareti falan online ise link falan verrimsiniz.

Bu konuda çalışmalarım sürüyor. Videoda gördüğünüz gibi de rütbemiz admin :)

Helal kardesim kolay gelsin online yapacaksan dikakt et çoğu seyi değistir yoksa biliyorsun telif melif biseler çıkartır biqpoint

Helal kardesim kolay gelsin online yapacaksan dikakt et çoğu seyi değistir yoksa biliyorsun telif melif biseler çıkartır biqpoint

Böyle bir şey yaparlarsa benim de işime gelir. Bir kere bu oyunun eski versiyonu. Çoğu fonksiyon yok. Ayrıca Garena, Rambler gibi yerler vardı hatırlarsanız. Rambler hala var. Darkorbit'in bire bir aynısı. Onları dava etmiyorlarsa benim gibi birini hiç etmezler diye düşünüyorum. Hem daha onların uğraşması gereken çok şey var. Botlar, yardımcı programlar vb. bize sıra gelene kadar yıllar geçer :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri