HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben onun bunun elinde m4a1 silver - gold ak-47 silver gold gördüm ama markette bunlardan göremeyince şaşırdım.. onlardan ( özellikle m4a1 slv ak47 gold ) almak istiyorum ama nasıl ?? :S
goldları black market kuponuyla alıosun ama m4a1 silver ve ak silver bple yani bonus pointle gelior naılm sen zp alırssan sana aldıgın zpnin 10da biri kadar bp gelio onları biriktirip m4a1.silver alabilirsin
her zp aldıkça bp gelio 10k zpde 1000 bp silver alman icin silver kac k bpye ona gore okdr zp cekmen lazm ak silver icin 70k zp cekmen lazm Z8den halledelbrsn
Çok basit Gold için 100 cupon biriktericeksin balck marketten alıcaksın
her 10.000 zp de 1000 bonus verir Silver silahlar bonuslar alınır
oyunun wep sitesine girip kullancı adı şifre yazıktan sonra MALL tıkla Bonus İtem Seçeneğindekilerin hepsi Bonus pointle alınır
her 10.000 zp de 1000 bonus verir Silver silahlar bonuslar alınır oyunun wep sitesine girip kullancı adı şifre yazıktan sonra MALL tıkla Bonus İtem Seçeneğindekilerin hepsi Bonus pointle alınır

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)