noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Herkes Okusun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gebi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 618
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bazı Arkadaslar Forumda " NPC Lere Celik,Kraliyet,Zehir Gelsin Ya da Azrail Sandigi Gelsin " Gibi Konular Aciyorlar.Arkadaslar Bu Server Dedicated Üzerine Kurulu Bir Serverdır.Diger Vps,Sabit-İp vb. Serverlarla Karistirmayin.Bu Serverın Online Oyuncusu Sayisi Bile Cok Fazla.Bu Server NPC Lerine Celik,Kraliyet,Zehir Kilici Gibi İtemler Gelmeyecektir.Bosuna Forumda Konu Acan Arkadaslara Sölüyorum.Bu Server ÖZEL SERVER Dır.İyi Forumlar.

Bazı Arkadaslar Forumda " NPC Lere Celik,Kraliyet,Zehir Gelsin Ya da Azrail Sandigi Gelsin " Gibi Konular Aciyorlar.Arkadaslar Bu Server Dedicated Üzerine Kurulu Bir Serverdır.Diger Vps,Sabit-İp vb. Serverlarla Karistirmayin.Bu Serverın Online Oyuncusu Sayisi Bile Cok Fazla.Bu Server NPC Lerine Celik,Kraliyet,Zehir Kilici Gibi İtemler Gelmeyecektir.Bosuna Forumda Konu Acan Arkadaslara Sölüyorum.Bu Server ÖZEL SERVER Dır.İyi Forumlar.

biraz once dediğim gibi isteyenler zten eziglerdir..bizim emeklerimz nerde kalcak npclere bu itemler gelince..

Evet.Haklisin.Bu Arada Ben Ninja Feaser :) Belki Hatirlarsin Diger Karakterin Adı Gebi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri