Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var en basından beride bu böyle ben şimdi öncelikle darkorbitin ana sayfasını acıyorum. dha sonra proxy ayarlarını yapıyorum daha sonrada open stealtı acıp hiçbir şeye dokunmadan yan sekmede acık olan basla yazısına tıklıyorum ama ne yazıkki google chrome bu web sayfası kullanılamıyor diye hata verio :S şu sorunuma bi çözüm bulabilecek cıkarsa cok iyi olur be denemediğim nokta kalmadı gittim başka int cafelerdende denedim ama gene aynı hata proxy den bi resim çekdim size yardımcı olması için.
Proxy Ayarları
Buda ayarları yapıp open stealtı acıpda basla yazısına tıkladığımda olan.
yokmudur bunun çözümünü bilen birisi :S :S çok makbul geçecek yardım edicek olan birisi cıkabilirse bu yaklasık olarak 1 aydır ne denediysemde yapamadım :S
Proxy Ayarları
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Buda ayarları yapıp open stealtı acıpda basla yazısına tıkladığımda olan.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
yokmudur bunun çözümünü bilen birisi :S :S çok makbul geçecek yardım edicek olan birisi cıkabilirse bu yaklasık olarak 1 aydır ne denediysemde yapamadım :S
2. tiki kaldırman gerek sanırım
bütün videolarda ve söylenenlerde o açık ve o tıklardanda denemediğim kalmadı bu arada
hepsinin ihtimalini denedim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...