Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Vps Server Packta Sorun Var Şimdihost

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pusatt22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 801
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaş Dün Simdihost tan Server Aldım Herşey Güzel Bakın Şikayet Etmiyorum Yanlış Anlaşılmasın Packta Sorun Var Ne Yapmam Gerekli Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Arkadaşlar Full Pack İndirip Oyunun TR nin İçine Attığımızda Oyuna Giriş Yapılmıyor Login Ekranı Değişmiyor.
Bu Sorunu Simdihosta Söyledim Bana İlk Olarak Kota Dostu İndirmemiz Gerektiğini Ardından Full Pack İndirip İçerisine Atmamız Gerektiğini Söyledi.
Saçmalık Değilmi Sonuçta Adı Üzerinde Full Pack , Full Packı İndirerek Direk Oyuna Giriş Yapılması Gerekmezmi Sizce ?
Acaba Vps Serverlerde Sitemizi Pack Dosyalarımızı Bizim Düzenleyebilme İmkanımız Varmı Arkadaşlar Bilmiyorum Yada Ne Yapmalıyım Birçok User Nasıl Giriş Yapılacağını
Bilmiyor Full Pack İndiriyorlar Giriş Yapamayınca Uğraşmıyorlar Bırakıp Gidiyorlar Bir Çözüm Önerirseniz Sevinirim Arkadaş Şimdiden Teşekkür Ederim...

Son düzenleme:
Onların sunduğu full pack, root locale içermiyor. sadece yeni itemlerin vs. gösterilmesi için eklenti pack. sen o packin içine root locale atıp upload ediceksin.

Onların sunduğu full pack, root locale içermiyor. sadece yeni itemlerin vs. gösterilmesi için eklenti pack. sen o packin içine root locale atıp upload ediceksin.
Sorunun İçerisinde Root Ve Locale Olmadığını Biliyordum Fakat Oradaki Linkleri Nasıl Düzenleyeceğim Linkleri Değiştirmek İçin Upload Edebilmek İçin Bana Bir Link Verilmedi ?

sen dosyanı herhangi bir upload sitesine upload edip, şirkete ticket atarak linki vericeksin. onlar değiştiricek sitedeki linki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri