emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

SeRBeRuSs26 NeFeR'i Unut Evlat :D :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BQZQKOZBOZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Yavrum bn depo arkada edit satmıyom Senin o ZAVALLI BQZQ na savaşçı seti nası dizilir onu öğretmeye çalışıodum bide kendisine sor bkm daha set dizmeyi bilmiyor :D :D :D

Doğru. 10 ay ara verince sitede editler değişince senden yardım istemiştim. Bunun şuan ki fikirlerimle ne alakası var ?

Yavrum bn depo arkada edit satmıyom Senin o ZAVALLI BQZQ na savaşçı seti nası dizilir onu öğretmeye çalışıodum bide kendisine sor bkm daha set dizmeyi bilmiyor :D :D :D

eminim senden asla fikir almamıştır yoksa o savaşcı batmıştı :d emre senin yaşın kadar savaşcı dizmeyi bilir tabi sen kendin oynamayı ögren tmmı istedigin savaşcıyı getir emrenin lehine hodri meydan

bana her zaman güvenir :ka19:

eminim senden asla fikir almamıştır yoksa o savaşcı batmıştı :d emre senin yaşın kadar savaşcı dizmeyi bilir tabi sen kendin oynamayı ögren tmmı istedigin savaşcıyı getir emrenin lehine hodri meydan

bana her zaman güvenir :ka19:

Benim savaşçımı kesebilecek Savaşçı - Ninja - Şaman varsa buyrun getirin. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri