Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Emreden Yanıt Yok Sustumu Ne? Banada öyle yaptı serhat sorunları var aççağım loncayı kendi açtı![]()
Bunlara Gs Bursa maçından sonra cevaplıcam bekleyin şimdi gördüm 10:30 da burdayım.
sence seninle bu kadar ugrasan biri saglıklı zaten olamaz beyin terk etmiş bu ergeni açtıg konulardan belli
bakarmsın gereçkten sana asırı özentisi varki gitmiş loncanı dahi açmış sadece asırı rezil biri miş gülüyoruz.
sana gelince BQZQKMUSUN BQZUKMUSUN NESİN serhatın sivri dili bellliki senin de asırı canını sıkmıs bu kadar takıntılı olma
bizim serhatımız merkür serverinde bir tanedir degil sen alayın gelsin onu rezil etmeye gücün yetmez böle salakça konular
açıp durma yapacanı git yap loncamı gümleticen buglu editmı satıcan hilemı acıcan ki zaten kralmihraliden biliriz seni nasıl
biri oldunu sahtekarın önde gidenısın serhatın tırnagın ucu olamazsın sen ergen burda sacını başınıda
yolsan serhat bizim 4 sene öncekı serhatımız o zaman neydise bu günde odur fazla özenme kıskanma onun gibi
olamazsın bu serverde kralmihrali ve sen casus konusnda uzmansınız yan çarımdan savas anında biliyorum sizi
loncaya casus adam sokupta nasıl kestinizi savası nasıl aldınızı gözümle gördüm kendini aklıyamazsın senın ne mal oldunu serverde herkes bilir şimdi git yararlı konular aç serhatın sen anca dıskısını yersin HADİ İİ FORUMLAR ÇOCUK:l03:
Emin olun serhata özendiğim için açtım NeFeR i emin olun
Bak cidden gıcıklık olsun diye diil özendim ya ondan açtım ahahahah
asdfsd Serhatta mı sivri dil var ? ahahahah
Adam bana kendi laf cambazlığı yapma diyor ne diyorsun sen ? Özürlü ya yazık 
Gücüm mü yetmez ? Sen serhatın babası mısın yalakası mısın ? Babası isen eşini yollim bizde şuan da

Kralmihrali, kralvedat vs kişilerden bilincek bir yanım yok olmadı da. Kanıtınız varsa konuşun ergenler.
Anlaşıldı sen serhatın köpeği olmuşsun hav de bakim

Kanıtın varsa koyda görelim bacaksız ?
İyi Forumlar.
Bak Laf Kuramayan Liseli.. İsterse Bu Pvp yi serhat kursun bizi ilgilendirmez bizi adam gibi adamlar ilgilendirir senin gibi boş ağazlarla kıçını kaldırmaya çalmışsın sen ney son osun 2 ,3 lafla yok 4 seneyle ne alaka lan dedigim gibi isterse padişah olsun İBNE mi İbne Bizim ibnelerle işimiz oolmaz... küfür etmemek için laf kuramadıgın belli serhat bana ben KarnavaL Loncasındayken beni sürekli çağırıyordu sen yakamoz u da geçtin artık seni tanıdım ister inkar et ister sikin sağ olsun de bu pvp nin en iyi adamı yada bana en iyi adamı
Emre Candan BQZQ
Hade İyi Forumlar Liseli.
La kanka serhat yokken ben vardım bunu herkes bilir. İlk mustafa bilir sonra harry bilir. Bunlar ne bilir ne bilir.
Kardeşim iltifatların için tşk ederim. Bunlar gibi sen yalaka değilsin ! Adamsın, kralsın.
Beni (BQZQ - GALATASARAY - FENERBAHÇE) bu 3 çarımı yatıracak sw de savaşçı ninja şaman varsa hodri meydan.
Surama da yanaşmak isterseniz PM niz yeter.
İyi Forumlar.
.d bu oyunda ben wardm sen kmsin la dünkü yetme sor istediğine kim daha eskiymîş hatta konu aç kim daha eski die sor bilenler bilir ÇAVA
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)