- Konular
- 53
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar Şimdi sizlere kendi texture packinizi yapabileceğiniz bir site vereceğim
Site İçin
İlk önce siteye giriyoruz herhangibir texture packi seçiyoruz örneğin ben Soartex i seçtim
Daha sonra üstüne tıklıyoruz ve şöyle bir sayfa açılıyor :
Oradaki kutucukla belirttiğin yerlere tıklayıp istediğimiz gibi yapıyoruz alttakileride yapmayı unutmayın sadece bir kısmını aldım
Eğerr mod kullanıyorsanız modlar içinde seçenekler mevcut :
Daha sonra indirmeye geldiimizde x16-x32-x64 seçeneklerinden brini seçip NORMAL downloada basıyoruz ve indiriyoruz
:
Dha sonra texture packimizi yükleyip oyuna girip doku paketlerinden seçiyoruz ve oynuyoruz
ALINTI DEĞİLDİR tamamen kendi emeğimdir
İyi Günler
Not Olarak : Soartex ve bazı texture packlerde çimen ve redstone (kızıltaş) larda sorun oluyor yanıyor nether portalı nın ortasındaki mor şeyler çıkıyor ama pek etkilemez diye düşünüyorum birde flint and stell (çakmak) ile yaktığınız zaman ateşi göstermez bunun için başka textureları editleyebilirsiniz
Örn. : Lb photorealism
Site İçin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İlk önce siteye giriyoruz herhangibir texture packi seçiyoruz örneğin ben Soartex i seçtim
Daha sonra üstüne tıklıyoruz ve şöyle bir sayfa açılıyor :
Oradaki kutucukla belirttiğin yerlere tıklayıp istediğimiz gibi yapıyoruz alttakileride yapmayı unutmayın sadece bir kısmını aldım

Eğerr mod kullanıyorsanız modlar içinde seçenekler mevcut :
Daha sonra indirmeye geldiimizde x16-x32-x64 seçeneklerinden brini seçip NORMAL downloada basıyoruz ve indiriyoruz
:
Dha sonra texture packimizi yükleyip oyuna girip doku paketlerinden seçiyoruz ve oynuyoruz
ALINTI DEĞİLDİR tamamen kendi emeğimdir

İyi Günler

Not Olarak : Soartex ve bazı texture packlerde çimen ve redstone (kızıltaş) larda sorun oluyor yanıyor nether portalı nın ortasındaki mor şeyler çıkıyor ama pek etkilemez diye düşünüyorum birde flint and stell (çakmak) ile yaktığınız zaman ateşi göstermez bunun için başka textureları editleyebilirsiniz
Örn. : Lb photorealism
Son düzenleme:
- Konular
- 721
- Reaksiyon Skoru
- 899
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 280
- MmoLira
- -206
- DevLira
- 0
Son düzenleme:
- Konular
- 53
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
- Konular
- 53
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar yorumda yapın biraz 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...