HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar t4 çevirisi yapıyorum. Localhost üzerinden karakterlerden türkçe olanlar � olarak gözüküyor. Nasıl düzelteceğim. Acaba localhost diyemi böyle yani normal siteye eklesem geçermi yardım lüfen forumdaki konular olmuyor
header('Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-9');
buda çalışmıyor
buda çalışmıyor
arkadaşlar t4 çevirisi yapıyorum. Localhost üzerinden karakterlerden türkçe olanlar � olarak gözüküyor. Nasıl düzelteceğim. Acaba localhost diyemi böyle yani normal siteye eklesem geçermi yardım lüfen forumdaki konular olmuyor
buda çalışmıyor
yukarıda yazdığınız kod sadece php içerisindekileri encode edebilir sayfayı tamamen encode edemez
çeviri yaparken notepad 2 kullanırsanız sorun kalmaz ayrıca bazı sayfaları mecburen utf-8 yapmak zorundasınız bu kısımlarıda aşarıda verdiğim tr karşılıklarını kullanabilrsiniz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
buda çalışmıyor
YOL 1
<?php
header ("Content-Type: text/html; charset=iso-8859-9");
?>
Yukardaki Kodu .php olanlarınSayfanın en başına (ilk satırına)yapıştır tpl lerede yapıştırabilirsin.
YOL 2
Sayfaları Notepad ile açıp faklı kaydet deyip türünü UTF-8 olarakta yapabilirsin.Her zaman işe yaramaz.Databaseyide utf-8 olarak açmalısın
1. yollu yaptıktan sonra Database açarken armsci8_bin seçiyorsun olayı bitiriyorsun

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)