- Konular
- 118
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Başladım yazmaya bakalım nerde biter.
Mars öldü.
XxXGezginXxX gezginde 55ort zehir.
Adam 90 lvl bug o bu su +9 A TURKUAZ BARON !
SİTE LOGİN KAPALI
GM İLGİ 0
CARLAR BUGDA
SURALAR GUCLENMIS DURUMDA
95 LİK İTEMLER VE KRALIYET GELDI.
95 ETP ILE 10KDAN ASAGI VURMUYOR.Efsuz sekılde ruh vurusu p ıle efsun oluncada 15k rahat buluyor zaten max 16 25k can oluyor.Ne anladım bu isten
Piyasa ölmüs durumda celıkler 60m ıntıkamlar 60 120 doyum ortasında full hıle cadı kes ıtem dusmesın dussun adam gelsın alsın.Oyuna girisler kapansın.
Eee ne oluyor ? Mars acıldı Forumun ustunde yazıyor MMOMT2 3.SERVER ACILDI EDİTSİZ.Simdi ne oldu editli D simdi gelip savunuacaklar edit degıl efsunsuz.
Sonucta efsunsuz harıcı bıle yuksek vuruyor arkadas.Hadı kralıyetı gectım.120 SİLAHİNİN İŞİ NE ARKADASIM ŞAMANLARDAKİ ÇANI DIYORUM.
Kısaca mmomt2 batmıs...
Mars öldü.
XxXGezginXxX gezginde 55ort zehir.
Adam 90 lvl bug o bu su +9 A TURKUAZ BARON !
SİTE LOGİN KAPALI
GM İLGİ 0
CARLAR BUGDA
SURALAR GUCLENMIS DURUMDA
95 LİK İTEMLER VE KRALIYET GELDI.
95 ETP ILE 10KDAN ASAGI VURMUYOR.Efsuz sekılde ruh vurusu p ıle efsun oluncada 15k rahat buluyor zaten max 16 25k can oluyor.Ne anladım bu isten
Piyasa ölmüs durumda celıkler 60m ıntıkamlar 60 120 doyum ortasında full hıle cadı kes ıtem dusmesın dussun adam gelsın alsın.Oyuna girisler kapansın.
Eee ne oluyor ? Mars acıldı Forumun ustunde yazıyor MMOMT2 3.SERVER ACILDI EDİTSİZ.Simdi ne oldu editli D simdi gelip savunuacaklar edit degıl efsunsuz.
Sonucta efsunsuz harıcı bıle yuksek vuruyor arkadas.Hadı kralıyetı gectım.120 SİLAHİNİN İŞİ NE ARKADASIM ŞAMANLARDAKİ ÇANI DIYORUM.
Kısaca mmomt2 batmıs...