HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
4 yeterli bence 8 e hacet yok.Ama sen biirsin.8GB alırsam daha iyi olmazmı zaten param yetiyo ?
Son düzenleme:
Benim Pc 1 Gb Ram Pentium İşlemci 2.20 Ekran 512 Anakart Asus Öle Bir Sorun Yok
Asus sorun cıkarmaz dayı

beyler darkorbiti ben adam gibi oynayamıyorum hep bos talon keserken yada ws atarken flnn böyle heppp önemli şeyler yaparken donuyo bilgisayarım çok kötü ben bu yüzden oldugunu düşünüyorum 1.konu da bilgisayar bölümün açtım ama cvp vermediler siz verirseniz çok sevinirim
Beyler Bilgisayarım ÇOK ÇOK YAVAŞ 1GB RAM İ VAR İNEL CORE 2 DUA SİSTEMİ
asustek p5ld2-se anakartım var bu anakarta uygun hangi RAM leri ve kaç GB LİK RAM TAKTIRABİLİRİM BİDE BİLGİSAYARIN BİRAZ HIZLANMASI İÇİN İNTEL CORE İ3 İŞLEMCİ VE 4-8 GB RAM ALSA YETERLİ OLUCAKTIR DEMİ ?
Tarayıcı tabanlı Oyunları hızlı oynamak için İşlemci ve Ram Önemli.Düşündüğün gibi Core i3 ve 4 Gb Ram alırsan Donmadan oynayabilirsin.Ancak Bu tür donmalar İnternet hızınada bağlıdır Unutma

8 ram bi işe yaramaz darkorbit için ama senin seçimin paran yetiyorsa al . Ve dostum windowsun 32 bit se hemen 64 bitini kur ram tasarrufu yapmış olursun
Asus sorun cıkarmaz dayı![]()
6 . Sınıftan Lise2 Ye Geçtim Hala Pc Duruoyr Maaşallah
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)