HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yahu benim nette mi bi problem var aceba çarı aldığım kişide 4.5 5 uri topluyomuş bende 3.5 uriyi geçemedi![]()
Hayır , İnternetinizde sorun yok , Yeni gelen Sistemde Belirli bir saatten Fazla kutu toplayan Gemilere , Bonus çıkmıyor

Yani Bunus kutularından aldığı , Hediyeler 0'a kadar düşüyor.Gemin iyiyse Yaratık'da kestirmelisin
Hayır , İnternetinizde sorun yok , Yeni gelen Sistemde Belirli bir saatten Fazla kutu toplayan Gemilere , Bonus çıkmıyor
Yani Bunus kutularından aldığı , Hediyeler 0'a kadar düşüyor.Gemin iyiyse Yaratık'da kestirmelisin
çok teşekkürler deryacm ama o tüm serverlara uygulandı mı? iskandinavyada bi problem yok henüz diye duymuştum
çok teşekkürler deryacm ama o tüm serverlara uygulandı mı? iskandinavyada bi problem yok henüz diye duymuştum
Bu konuda benimde bir Fikrim yok Ne yazıkki
Remix Konumu Tamamladığımda , Resmi forumdan Gelişmeleri takip ederimBu konuda benimde bir Fikrim yok Ne yazıkkiRemix Konumu Tamamladığımda , Resmi forumdan Gelişmeleri takip ederim
çok teşekkür ederim kolay gelsin

Ama ben tr1 de şuan boxybota toplatıyorum yarım saatte 3 k uri yap katlayıcılı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)