- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bir çok araştırma yaptım çoğu online oyunlarda olduğu gibi silkroad online de İlluminati örgütüne kurban gitmiştir..
Nedeni ise İlluminatinin çok büyük bir örgüt olması , Bir çok ünlünün illuminatiyle buluşmuş olması bunların sebebi ise bu işlerin içinde çok büyük paraların dönmesidir...
Konumuza gelirsek..
Araştırma yaptım ve silkroadla ilgili resimler buldum ve bunları sizlerle paylaşmak istiyorum..
Arkadaşlar ayakkabıların üstündeki illuminatinin baş simgesi olan gözü görüyoruz
Adamın aşağısındaki gözü görüyoruz bu gözün başka bir anlamıda bilmeyenler için Aydınlanmış anlamındadır
Alexandriadaki İlluminati ..
Baykuş Ve Baykuşun üstündeki Gözü görüyoruz
Burdaki İlluminatiyi görüyoruz ..
Yine Alexandriadaki Göz sembolu ..
Ve çok fazla belli olan göz sembolu...
Yine bir sembol Chin halkındaki karakterin kolundaki göz..
Arkadaşlar Youtubeden bir video buldum ..
Buyrun:
Arkadaşlar bu illuminati sembollerinin asıl amaçı insan beyniyle oynamak siz bunları görmessiniz fakat bunu bilinç altınız kaydeder ve yavaş yavaş sizde bu örgüte sürüklenirsiniz Diğer bütün İnsanlar gibi
Nedeni ise İlluminatinin çok büyük bir örgüt olması , Bir çok ünlünün illuminatiyle buluşmuş olması bunların sebebi ise bu işlerin içinde çok büyük paraların dönmesidir...
Konumuza gelirsek..
Araştırma yaptım ve silkroadla ilgili resimler buldum ve bunları sizlerle paylaşmak istiyorum..
Arkadaşlar ayakkabıların üstündeki illuminatinin baş simgesi olan gözü görüyoruz
Adamın aşağısındaki gözü görüyoruz bu gözün başka bir anlamıda bilmeyenler için Aydınlanmış anlamındadır
Alexandriadaki İlluminati ..
Baykuş Ve Baykuşun üstündeki Gözü görüyoruz
Burdaki İlluminatiyi görüyoruz ..
Yine Alexandriadaki Göz sembolu ..
Ve çok fazla belli olan göz sembolu...
Yine bir sembol Chin halkındaki karakterin kolundaki göz..
Arkadaşlar Youtubeden bir video buldum ..
Buyrun:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar bu illuminati sembollerinin asıl amaçı insan beyniyle oynamak siz bunları görmessiniz fakat bunu bilinç altınız kaydeder ve yavaş yavaş sizde bu örgüte sürüklenirsiniz Diğer bütün İnsanlar gibi
Son düzenleme:
- Konular
- 42
- Online süresi
- 10h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
aaa son foto yu cok eskıden ben cekmıstım 

- Konular
- 3,640
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 17d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 4,815
- Altın Konu
- 163
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- -933
- DevLira
- 0
Bunlar doğal şeyler, Knight içinde geçerli sebepler var. Bu sizi etkilemez yani, hem ne biliyorsunuz ki onların sırf illimunatiyi tanıtmak amaçlı yapıldığını? Elimizde bunu gösteren kanıtlar yok, sadece resimler var. Ama yine de arkadaşlarımızı bilgilendirdiğin için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)