HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
venom al kesinlile süper ötesi bir gemi artı vuruş ve depo cabası görüntüsüde en iyisi![]()
Sakın venom alma.Bir emaya gidiyor...
Sakın venom alma.Bir emaya gidiyor...
Oyunda Sayılı Kişiler Tanesi 500 u olan emayı kullanır.Ve Gerçekten Bence Tasarımlar İçinde En Farklı Duranı Venom.Spectruma Gelirsek Küt Bir Görüntüsü var görüntü için alıcaksan ya senitel yada venom derim.Özellik açısından alıcaksan Diminisher Tavsiye ederim %5 ek hasar yanında rakibin kalkanı ne kadar yüksekse o kadar zarara giriyor yani kalkanı 500k küsür kişilerle çok güzel dalga geçebilirsin
ama gurup baskını yapacaksan tabiiki Citadel.Oyunda Sayılı Kişiler Tanesi 500 u olan emayı kullanır.Ve Gerçekten Bence Tasarımlar İçinde En Farklı Duranı Venom.Spectruma Gelirsek Küt Bir Görüntüsü var görüntü için alıcaksan ya senitel yada venom derim.Özellik açısından alıcaksan Diminisher Tavsiye ederim %5 ek hasar yanında rakibin kalkanı ne kadar yüksekse o kadar zarara giriyor yani kalkanı 500k küsür kişilerle çok güzel dalga geçebilirsinama gurup baskını yapacaksan tabiiki Citadel.
Ben kendim hakkımda konuşuyorum ema olmadan baskına gitmem

Sen kendi adına konuşabilirsin ben genel olarak bir yorum yaptımBen kendim hakkımda konuşuyorum ema olmadan baskına gitmem![]()

selamOyunda Sayılı Kişiler Tanesi 500 u olan emayı kullanır.Ve Gerçekten Bence Tasarımlar İçinde En Farklı Duranı Venom.Spectruma Gelirsek Küt Bir Görüntüsü var görüntü için alıcaksan ya senitel yada venom derim.Özellik açısından alıcaksan Diminisher Tavsiye ederim %5 ek hasar yanında rakibin kalkanı ne kadar yüksekse o kadar zarara giriyor yani kalkanı 500k küsür kişilerle çok güzel dalga geçebilirsinama gurup baskını yapacaksan tabiiki Citadel.
+1
bence tasarım alacağına arge yap 36 argeyi buldu isen tasarıma geç , spectrum tek geçerim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)