mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Harf Zinciri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdasd097
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 251
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mrb arkadaşlar başlıkta gördüğümüz gibi oyunun adı harf zinciri

Herkes bir üstünde kinin yazdığı kelimenin son harfiyle başlayan bir kelime söyleyecek ve hep böyle sürecek

Örnek Kavun √
Mehmet √
Şarkı √

ŞEHİR ÖZEL İSİM NORMALDE GEÇERLİ OLMAZ AMA YAZANLARINDA YORUMUNU SİLEMEYİZ HERŞEY GEÇERLİ(YABANCI KELİMELER HARİÇ)

Ve ayrı yeten kelimenin anlamı pek bilindik değilse lütfen açıkLayın

Arkadaşlar benden sonra ki kişi her kimse +rep vereceğim çünkü başlatacağım kelimenin son harfiyle ilgili bir kelime bulmak zor (ben buldum ama söylemem :p )

Başlıyorum

Markaj

Anlamı

Adam tutma adam alma

> Nilüfer <
Anlamı :Nilüfergiller familyasından, Nymphaea ve Numphar cinsinden su bitkilerine verilen genel addır.Beyaz Nilüfer (Nymphaea alba): Göllerde, durgun sularda yetişen, rizomlu, çok yıllık otsu bir bitki. Yaprakları su üzerinde yüzücü, yuvarlak ve kalp şeklinde tabanlıdır. Çiçekler, Temmuz-Ağustos aylarında su yüzeyinde açar, büyük ve beyaz renklidir.
Sarı Nilüfer (Nuphar luteum): Beyaz nilüferle birlikte yayılış gösterir. Beyaz nilüferden, çiçeklerin sarı renkli ve beş parçalı olması ile ayırdedilir.
Kullanıldığı yerler: Daha çok havuzlarda süs bitkisi olarak yetiştirilir. Her iki türün kökleri kabız edicidir. Beyaz nilüferin çiçekleri, yatıştırıcı ve uyuşturucudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri