Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.Bir çok yerde araştırdım sorunumun cevabını bulamadım bu sitede bulmak ümidi ile.Benim sorunum OpenStealth ile ilgili.Malum şu an calışıyor biliyorsunuz ama benim OpenStealth calışmıyor.Ayarlarımı yaptım girdim win 7 vardı calışmadı aldığım yere sordum win sorunu var dedi tamam dedim format attım XP e geçtim şu an sorunum aynı. oyuna bağlanıyor ancak porttan atlamıyor veya konfi değiştirmiyor.Üstelik hızlı tamir tıkı çıkıyor 0 olarak
Değil kamufile görmek normal gemi bile görmüyor.Sizlere bir resim cektim ordan bakmanızı rica edeceğim şu an portta en az 8 kişi var kris kesiyorlar ama ben göremiyorum.Bu sorunla karşılaşan oldumu hiç ? ve çözümünü bilen varmı? sitenin yabancısıyım o yüzden bir site üzerinden vereceğim resim linkini.Özür dilerim.
Değil kamufile görmek normal gemi bile görmüyor.Sizlere bir resim cektim ordan bakmanızı rica edeceğim şu an portta en az 8 kişi var kris kesiyorlar ama ben göremiyorum.Bu sorunla karşılaşan oldumu hiç ? ve çözümünü bilen varmı? sitenin yabancısıyım o yüzden bir site üzerinden vereceğim resim linkini.Özür dilerim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Merhaba arkadaşlar.Bir çok yerde araştırdım sorunumun cevabını bulamadım bu sitede bulmak ümidi ile.Benim sorunum OpenStealth ile ilgili.Malum şu an calışıyor biliyorsunuz ama benim OpenStealth calışmıyor.Ayarlarımı yaptım girdim win 7 vardı calışmadı aldığım yere sordum win sorunu var dedi tamam dedim format attım XP e geçtim şu an sorunum aynı. oyuna bağlanıyor ancak porttan atlamıyor veya konfi değiştirmiyor.Üstelik hızlı tamir tıkı çıkıyor 0 olarakDeğil kamufile görmek normal gemi bile görmüyor.Sizlere bir resim cektim ordan bakmanızı rica edeceğim şu an portta en az 8 kişi var kris kesiyorlar ama ben göremiyorum.Bu sorunla karşılaşan oldumu hiç ? ve çözümünü bilen varmı? sitenin yabancısıyım o yüzden bir site üzerinden vereceğim resim linkini.Özür dilerim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yokmu arkadaşlar problemin çözümünü bilen ?
selamYokmu arkadaşlar problemin çözümünü bilen ?
önce resminden nikini silerek işleme başla , bu forumda darkorbitin ajanı olanlarda var. seni ihbar ederler dikkat et ( resmi bir kere koymuşsun gören gördü ,bari önlem olarak nicini değiştir resmide kaldır )
open stealt otomatik olarak haritada dolaşıp yaratık kesmiyor , sen haritada dolaşırken eğer autolok seçeneğini etkinleştirir ve yanındaki listeden kimlere kitlenmesini istiyor isen işaretlersen : o zaman ateş tuşuna bir kez bastığında ateşe başlar imha edene veya tekrar ateş tuşuna basana kadar da durmaz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)