HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İskandinavya nın en boş mapı hangisidir ? uri toplamak icin uygun olan şirket farketmez 2 lwl ım pvp haritaları demeyın bıde soyle soylesenız sevinriim 3-4 , 3-3 gibi
2. sru : Katlayıcı aldım gelip gelmedigine nereden bakabilirim ? destekler kısmı yok bende
Suan pbdo botta iskandinavya 1 (int3)
40 dk oldu katlayıcı aldım ama geldımı bılmıyorum 40dk : toplanan uri : 1.7k uri
credi (topllanan) : 93k
gg : 28 nasıl bukadar kötü kasıyorum haritam 3-2 suan 3-3 tede aynı seyler geliyor sız nasıl saatte 10k kasıyorsunuz suan gemım piranha
hız: 400 hangı haritada kasmalıyım 2 lwl ım
2. sru : Katlayıcı aldım gelip gelmedigine nereden bakabilirim ? destekler kısmı yok bende
Suan pbdo botta iskandinavya 1 (int3)
40 dk oldu katlayıcı aldım ama geldımı bılmıyorum 40dk : toplanan uri : 1.7k uri
credi (topllanan) : 93k
gg : 28 nasıl bukadar kötü kasıyorum haritam 3-2 suan 3-3 tede aynı seyler geliyor sız nasıl saatte 10k kasıyorsunuz suan gemım piranha
hız: 400 hangı haritada kasmalıyım 2 lwl ım
normalde saate 4 k kasıyorum suan katlayıcılı 9 k oldu oldurmeseler bırde pwp de toplatıyorum gelen dalıyor 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)