Arkadaşlar Ben Oyunu Normal Ayarlarda Oynuyorum Birşey Yok Ama NoN Hamachi Bir Servere Girdiğim Zaman Pc Ölüyor Acayip Kasıyor Kabloyu Çekince zor Kurtuluyorum Sorun Ne Olabilir ?
İnternet bağlanıtından veya gönderdiğin ping'den olabilir yani bence kotadan :/ veya girdiğin sw'nin internet hızındanda kaynaklanıyor olabilir.Arkadaşlar Ben Oyunu Normal Ayarlarda Oynuyorum Birşey Yok Ama NoN Hamachi Bir Servere Girdiğim Zaman Pc Ölüyor Acayip Kasıyor Kabloyu Çekince zor Kurtuluyorum Sorun Ne Olabilir ?
İnternet bağlanıtından veya gönderdiğin ping'den olabilir yani bence kotadan :/ veya girdiğin sw'nin internet hızındanda kaynaklanıyor olabilir.
İnternet Kasmıyor PC Çok Fena Kasıyor CPU %95-100 Oluyor İnternet Hızım 16 Mbp/s AKK'siz.
ping den olabilir bence çünkü kb gönderip alıyorusun biligsayarındaki gereksiz dosyaları silmeni öneririm çünkü benim de bilgisayarım öleydi hardisk öldü ucuzda deyil harddisk.İnternet Kasmıyor PC Çok Fena Kasıyor CPU %95-100 Oluyor İnternet Hızım 16 Mbp/s AKK'siz.
ping den olabilir bence çünkü kb gönderip alıyorusun biligsayarındaki gereksiz dosyaları silmeni öneririm çünkü benim de bilgisayarım öleydi hardisk öldü ucuzda deyil harddisk.
Haklı Olabilirsin Benim HDD Full Çekiyor
Bir Boşaltıp Deneyim
Sağol...Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)