HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba, Ben Ahmet
Ben Professıonal Bir Serverde Professıonal bir GM Lik Yapmak İstiyorum. Kendimi Bu İşe Adadım ve Çeşitli Serverlerde GM Lik Yaptım. İlk Önce Acemiydim ve Her Önüme Gelen Pvp Ye GM Başvrusu Yapıordum. Sonra GM Liğe Alındım. Görevim Tanıtım Yapmak ve Userlerle İlgilenmekti. Bu İşi Başarabilirdim. Çoğu Sitede PvP nin Reklamını Yaptım Fakat User Gelmiyordu. Ben Ozaman Reklamın Yeteceğini Sanırdım. Ama Daha Sonraki Serverlerde de GM Lik Yapınca ANladım ki Sadece Reklam Yetmiyor. Userlerin Gözlerine Hoş Görünecek ve İnsanın Resmen Beynini Yıkayacak Muhteşem Bir Reklam + Pvp nin de O Derece Muhteşem Olması Gerekiyordu. Bunu Anladıktan Sonra Daha Kolay GM Likler Buldum Çünkü; Okadar Çok GM Lik Yapmıştım Ki Artık Professıonal Olmuştum. Yalız Teknik Alanda Böyle Değildim. Bu Yüzden Çevremdeki Yakın Dostlarımın Serverlerinde Teknik Eleman Olarak Çalıştım. Böylelikle Teknikte de Professıonal Oldum. Daha Sonra Kendi Hamachi Serverimi Kurdum Çünkü; Dosyaları, NPC Editlemeyi Dha İyi Bilmem Gerekiyordu. Onları da Öğrendikten Sonra Artık Professıonal Bir Serverde GM Lik Yapmak İstedim.
Özelliklerime Gelince;
Yaşım 21-22 02.06.1991 Tarihinde Doğdum.
Yalanı Asla Sevmem. Açık ve Doğru Sözlüyümdür.
Metin2 vb. OyunlarI Sever ve Oynarım. (Bağımlı Değilimdir.)
Karşımdakinin Beni Anlamasını İsterim ki Bende Onu Anlayayım.
Evet İşte Ben Buyum, Eğer Beğendiyseniz Bana Bu Msn Adresinden Ulaşabilirsiniz
hacker_ahmet@windowslive.com
Örnek Konuya Uygun Olması İçin
Adınız : Ahmet
Soyadınız : Yüksek
Yaşınız : 21-22
Yaşadığınız Yer : Ankara
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Reklam | TM Üye | Userlerle İlgilenme | Teknik | Navicat vs.
Günlük Online Süreniz : 3-4-5
Özellikleriniz : Pro GM Yim. Doğru ve Dürüstüm. Yalanı Sevmem.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : hacker_ahmet@windowslive.com
Diğer / Ek : Yok.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
NissanMt2
KuşAdasıMt2
LejyonMt2
HatayMt2 ...
Ben Professıonal Bir Serverde Professıonal bir GM Lik Yapmak İstiyorum. Kendimi Bu İşe Adadım ve Çeşitli Serverlerde GM Lik Yaptım. İlk Önce Acemiydim ve Her Önüme Gelen Pvp Ye GM Başvrusu Yapıordum. Sonra GM Liğe Alındım. Görevim Tanıtım Yapmak ve Userlerle İlgilenmekti. Bu İşi Başarabilirdim. Çoğu Sitede PvP nin Reklamını Yaptım Fakat User Gelmiyordu. Ben Ozaman Reklamın Yeteceğini Sanırdım. Ama Daha Sonraki Serverlerde de GM Lik Yapınca ANladım ki Sadece Reklam Yetmiyor. Userlerin Gözlerine Hoş Görünecek ve İnsanın Resmen Beynini Yıkayacak Muhteşem Bir Reklam + Pvp nin de O Derece Muhteşem Olması Gerekiyordu. Bunu Anladıktan Sonra Daha Kolay GM Likler Buldum Çünkü; Okadar Çok GM Lik Yapmıştım Ki Artık Professıonal Olmuştum. Yalız Teknik Alanda Böyle Değildim. Bu Yüzden Çevremdeki Yakın Dostlarımın Serverlerinde Teknik Eleman Olarak Çalıştım. Böylelikle Teknikte de Professıonal Oldum. Daha Sonra Kendi Hamachi Serverimi Kurdum Çünkü; Dosyaları, NPC Editlemeyi Dha İyi Bilmem Gerekiyordu. Onları da Öğrendikten Sonra Artık Professıonal Bir Serverde GM Lik Yapmak İstedim.
Özelliklerime Gelince;
Yaşım 21-22 02.06.1991 Tarihinde Doğdum.
Yalanı Asla Sevmem. Açık ve Doğru Sözlüyümdür.
Metin2 vb. OyunlarI Sever ve Oynarım. (Bağımlı Değilimdir.)
Karşımdakinin Beni Anlamasını İsterim ki Bende Onu Anlayayım.
Evet İşte Ben Buyum, Eğer Beğendiyseniz Bana Bu Msn Adresinden Ulaşabilirsiniz
hacker_ahmet@windowslive.com
Örnek Konuya Uygun Olması İçin
Adınız : Ahmet
Soyadınız : Yüksek
Yaşınız : 21-22
Yaşadığınız Yer : Ankara
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Reklam | TM Üye | Userlerle İlgilenme | Teknik | Navicat vs.
Günlük Online Süreniz : 3-4-5
Özellikleriniz : Pro GM Yim. Doğru ve Dürüstüm. Yalanı Sevmem.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : hacker_ahmet@windowslive.com
Diğer / Ek : Yok.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
NissanMt2
KuşAdasıMt2
LejyonMt2
HatayMt2 ...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)