Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Pbdo Crackindeki Heur Virüsü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emr39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bende de avg var virüstotale bakarsan 41/4 yazıyor zaten o da yazılımdan kaynaklı. Kullanmayın kardeşim paylaşanda kabahat

kullanmıyorum zaten emın ol

Siz kavga edin diye paylaşmadım ama benm bilgisayarımada eskiden böyle olmuştu o yüzden uyarmak istedim.

Ne biliyim casper söylemiş virüs buldu googleye yazdım böyle çıktı dostm.

Diğer konulara da bakarsan işi gücü benle uğraşma. Çekememezliğin bu kadarı. Foruma gram katkısı yok sabahtan akşama kadar millete laf yetiştireceğim diye uğraşıyor yararlı paylaşım yapanlarda kusur arıyor vb.

Diğer konulara da bakarsan işi gücü benle uğraşma. Çekememezliğin bu kadarı. Foruma gram katkısı yok sabahtan akşama kadar millete laf yetiştireceğim diye uğraşıyor yararlı paylaşım yapanlarda kusur arıyor vb.

:D cekemessek anten takark kardes en azından senıngıbı banlanıp yenı char acmıyoz yuzsuzlugun bu kadarı...

ve

aslan gıbı delıkanlılar var onlara bısı dedıkmı kusur aradıgımız yok senın bu dunyaya gelmen hata pc ye ındırdım virus cıktı foto cekıp attım virüslü paylasım yapmak yasak bıldırsem 1 gun cezası var yıne ban yıcen duzelırsın dıye bırsey yapmıyoruz arkamızdan konusuyorsun !

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri