darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Bigpoint ile ilgili düşünce ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan parinarda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

beyler adamlar kendi kendilerini ele veriyorlar neymiş 24 saat bota koyanlarda urıdıum miktarı azalıcakmış ama elle toplayanlarda artacakmış madem 24 saat kutu toplayan hesapları görüyorsun ve urıdıum miktarını azaltıyorsun neden banlamıyorsun ?

niyemi şimdi herkes urı miktarı düşecek diye katlayıcı alıcak (başta ben) ve oyunu paraya dökecek zaten yaptığı gibi sanmayın ki darkorbit bot kullananları farkedemiyor hepsini farkediyor size şöyle söyleyeyim benim 1 tane asil gemim var ona her ay vip çekiyorum ara sırada katlayıcı felan alıyorum 7/24 bota bağlıyorum yok pazartesi tarama olcak felan diye de hiç çıkarmıyorum bottan sürekli botta ve daha hiç ban yemedi 1 de yedek gemilerim var onlardan birine 1 kereliğine mahsus 5 tl ye 5.000 urı çektim onuda tarama saatleri dışında bota koyuyorum oda hiç bana almadı birde onunla aynı anda açtığım gemi var ona hiç birşey çakmedim ve tarama saatleri dışında bota koydum sonuç olarak açıldıktan 1 ay sonra kapandı yani adamlar parayı istiyor para yatırılan gemiyi göz ardı ediyorlar...

oyun sapıttı apis felan , lf4 felan. eskiden ne güzeldi. lf3 vardı.iris vardı. 30k vuran çok güçlüydü :) şimdi 30k vursak adam küfür eder :D

evet eskiden öyleydi ama bi saatden sonra çoğu kişi full+full oldu oyuna para yatırmamaya başladı adamlarda para yatırsınlar diye durmadan yenilik getirdiler bekleyin daha neler çıkacak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri