shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Bigpoint ile ilgili düşünce ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan parinarda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu oyuna para vermeyın beyler 210 tl ye 330k uridium ! başka oyunlarda 210 tl ye hatta tum oyunlarda 210 tl ye oyunların kralı olursunuz ! bu oyunu oynıcaksanız bot kullanacaksınız ! şahsen ben hileyi seven bir insan degılım metin2,warrock,combat forumlarındaydım ve hiç hile kullanmadım o oyunlara para verdım ama dakrorbit gerçekten cok ama çok pahalı....

bigpoint zaten büyük bir user kaybı yaşadı

76.5 milyon kayıtlı user nerde ? toplam 1 milyon etmiyor online sayısı niye ? çünki oyunun içine ettiler .Her şey para oldu artık her *oku fulleyecen
lf3 fulle bo2 yap goli al cephane al iris al bitti bu kadar.

ama şimdii ? lf3 fulle lf4 çıksın 16. seviye yap bo2 al 16 yap irisleri al 16 yap zeus apis al 16 yap pet al 15 yap şimdi yeni kalkan mı ne çıkcakmış bişeler bişeler hepsini fulle adama 120 k vur 5 kere vur adam patlasın hani nerde bu işin zevki ?

bigpoint zaten büyük bir user kaybı yaşadı

76.5 milyon kayıtlı user nerde ? toplam 1 milyon etmiyor online sayısı niye ? çünki oyunun içine ettiler .Her şey para oldu artık her *oku fulleyecen
lf3 fulle bo2 yap goli al cephane al iris al bitti bu kadar.

ama şimdii ? lf3 fulle lf4 çıksın 16. seviye yap bo2 al 16 yap irisleri al 16 yap zeus apis al 16 yap pet al 15 yap şimdi yeni kalkan mı ne çıkcakmış bişeler bişeler hepsini fulle adama 120 k vur 5 kere vur adam patlasın hani nerde bu işin zevki ?
haklısın eski darkorbit de istilaya cok iyi hatırlıyorum 10dk önceden kapının cıkıcagı yerde 50 100 kişiden fazla oluyodu tr serverlerinde zaman ilerledikçe dolup taşıyodu şimdi 10 kişi belkii kudurcumları özledim :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri