raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

TrPLoToNiqq-PhiLon Veda.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheeKraL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

TheeKraL

Level 5
TM Üye
Konular
145
Reaksiyon Skoru
132
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 3 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
112
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Her Güzel Şeyin Oldugu Gibi Metin2 Serüveninde Sonuna Gelmiş Bulunuyorum. Oyunda İyi Kötü Günlerimiz Geçti. İyi Günlerimde Ve Kötü Günlerimde Yanımda Olan BRiaNN-raelkings-ByCrea,DaIm0n Ve Daha Bir Sürü İsmini Sayamayacagım Kadar Cok Abime, Kardeslerıme Sonsuz Teşekkürlerimi Sunarım. Oyunda Emeği Geçen Arkadaslarm Haklarını Helal Etsin.

Oyunda Yaptıgım Hareketlerden Vs. Kesinlikle Pişman Değilim Hak Eden Hak Ettiğini Herzaman Alır ;)

Sizlerede Son Tavsiyem, Bu Oyuna Bu Kadar Cok Bağlanmayın,Sosyalleşin:ka19:

Herkese Oyunda Başarılar Dilerim :)

Selametle.

gerçek hayatta başarılar

Cs oynamazsak hakkımı ney helal etmem ( şaka takılıyorum )
Sizlerede Son Tavsiyem, Bu Oyuna Bu Kadar Cok Bağlanmayın,Sosyalleşin
Bu yorumun gayet güzel bir dusuncen sanalda olsa dostluklar süperdi her zaman aynı sevgı saygı cercevesınde bırlık beraberlık de kaldık bundn sonrada ıns öyle olcak rabbım hakkında hyrlısını versın hayatında okulunda basarılar dılerım yapabılcegım bırsey olrsa söylemen yeterlı.

Cs oynamazsak hakkımı ney helal etmem ( şaka takılıyorum ) Bu yorumun gayet güzel bir dusuncen sanalda olsa dostluklar süperdi her zaman aynı sevgı saygı cercevesınde bırlık beraberlık de kaldık bundn sonrada ıns öyle olcak rabbım hakkında hyrlısını versın hayatında okulunda basarılar dılerım yapabılcegım bırsey olrsa söylemen yeterlı.

Ne Zaman İstersen Bir Özel Msj. Atman Yeterli Cs İçin :)
Bu Kadar Yıl Bu Yüzden Oyunda Kaldık Zaten. Süper Dostluklar Sayesinde. Dostlugumuz Baki Kalır Bizim Merak Etme :)
Cok Teşekkür Ederim Vedatım :).

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri