- Konular
- 48
- Reaksiyon Skoru
- 110
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamun aleyküm gençler.Ben itzsimple arkadaşımızın vermiş olduğu dosyalarla kendim uğraşarak eklediğim örümcek zindanı 3.kat a ışınlanırken sorun yaşıyorum.
Kordinatları yazdım ışınlandım ve etraf simsiyah zindanı görebiliyorum.
Kendimi kill koduyla öldürüyorum ve şehirde diyince sorun düzeliyor.Harita sorunsuz.
Fakat bu soruna bir çözüm bulmak lazım.Aynı kızıl orman sonu orta vb. ışınlanma kordinatı gibi bende bunun direkt başına ışınlanan bir yüzük istiyorum.Yüzüğü yaptım fakat kordinatları yok.Bunu nasıl bulabilirim.
Not : Yukarıdaki küçük haritadan kordinatları al demeyin sakın.Ordan değil.O kordinatlara ışınlanırken başka yere gidiyor.
Umarım beni anlamışsınızdır.Bana yardımcı olana serverine ekleyebilirim.
Kordinatları yazdım ışınlandım ve etraf simsiyah zindanı görebiliyorum.
Kendimi kill koduyla öldürüyorum ve şehirde diyince sorun düzeliyor.Harita sorunsuz.
Fakat bu soruna bir çözüm bulmak lazım.Aynı kızıl orman sonu orta vb. ışınlanma kordinatı gibi bende bunun direkt başına ışınlanan bir yüzük istiyorum.Yüzüğü yaptım fakat kordinatları yok.Bunu nasıl bulabilirim.
Not : Yukarıdaki küçük haritadan kordinatları al demeyin sakın.Ordan değil.O kordinatlara ışınlanırken başka yere gidiyor.
Umarım beni anlamışsınızdır.Bana yardımcı olana serverine ekleyebilirim.