romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Örümcek Zindanı 3.Kat Hakkında !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xSerqesh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

xSerqesh

Level 6
TM Üye
Konular
48
Reaksiyon Skoru
110
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 1 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
98
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamun aleyküm gençler.Ben itzsimple arkadaşımızın vermiş olduğu dosyalarla kendim uğraşarak eklediğim örümcek zindanı 3.kat a ışınlanırken sorun yaşıyorum.

Kordinatları yazdım ışınlandım ve etraf simsiyah zindanı görebiliyorum.

Kendimi kill koduyla öldürüyorum ve şehirde diyince sorun düzeliyor.Harita sorunsuz.

Fakat bu soruna bir çözüm bulmak lazım.Aynı kızıl orman sonu orta vb. ışınlanma kordinatı gibi bende bunun direkt başına ışınlanan bir yüzük istiyorum.Yüzüğü yaptım fakat kordinatları yok.Bunu nasıl bulabilirim.

Not : Yukarıdaki küçük haritadan kordinatları al demeyin sakın.Ordan değil.O kordinatlara ışınlanırken başka yere gidiyor.

Umarım beni anlamışsınızdır.Bana yardımcı olana serverine ekleyebilirim.

Yinede çok saolasın bunu öğrendiğim çok çok iyi oldu.Çünkü bugüne kadar birsürü map eklemiştim.Ve o zaman kendimi öldürmek aklıma gelmiyordu.Şimdi bütün mapları sorunsuz ekleyebilirim.

Gına geldi artık sizden,1i olarak SD3 3x3 maptır atlasinfo ve settinge girdiğin kod hangısıyse mapın 0.0 noktasına atar mınımapı kucultursen görebılırsın,neyse madem yaptın bu kadarını esırgememeyeyım mapın başı atıyorum 100.100 ise ısınlanma kordınatında 350000 350000 ıse
warp kodunuza kordınat degerlerınızı eklmenız yetrelıdır yanı bu mapta 100 100 noktasına gıtmek ıcın warp 3600 3600 yazmanız yeterlı olacaktır map zaten boş halde paylastım dıledıgın gıbı kullanabılırsın.

Son düzenleme:
lütfen bölüm kurallarına uyunuz bildirildi.

aynen bende de aynısı olmustu bi ara

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri