noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Boxybot - Destek - Yardım - Herşey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan salimcani64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 113
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

3.kez yazıyorum.Artık cevapla lütfen.He eğer bilmiyorsan çözümü yardımcı olamayacam de ki zaman kaybetmeyeyim bi konuda.

"İngiltere1 için gb1,İngiltere 2 için gb2" oyun ekranındaki lisan seçiminde ise English UK olarak görünür.

Tarayıcıdan girebiliyormusunuz Server'a ? Yada Kısaltmada yanlışlık yapıyor olabilirsiniz.

Tarayıcıdan girebiliyorum.Kısaltma olarak gb1 yazıyorum.uk1 mi yazmam gerekiyor ?

gb2 de ki hesaba girebiliyorum.Sadece gb1 olmuyor.

Son düzenleme:
S.a kardeş ben boxy botta other yerinde create batch - always on top ve anicaptcha services --- in ne işe yaradıklarını bilmiyorum bi el atarmısınız konunuzu iyice inceledim harika bir konu fakat bunların cevabını internette her sitedeki bu tarz anlatımlarda bulamadım bi yardım edermisiniz

Birde benim botum arada bir donup tekrar başlıyor nedeni ne olabilir patlamadığımdan eminim

Şimdiden teşekkürler bu forum işlerinde fln yeniyim hatam olmuşsa af ola

S.a kardeş ben boxy botta other yerinde create batch - always on top ve anicaptcha services --- in ne işe yaradıklarını bilmiyorum bi el atarmısınız konunuzu iyice inceledim harika bir konu fakat bunların cevabını internette her sitedeki bu tarz anlatımlarda bulamadım bi yardım edermisiniz

Birde benim botum arada bir donup tekrar başlıyor nedeni ne olabilir patlamadığımdan eminim

Şimdiden teşekkürler bu forum işlerinde fln yeniyim hatam olmuşsa af ola

Aynı şeyleri yazıp durma zaten senden sonra yorum yapan olmamış

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri