HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yeni crack mi forum ıd silmede sadece ıd sileceksin
Onu zaten biliyorum yeni crackler mevcut yazmışsın birine de, o yüzden sordum sende onu kastettin o zaman. Teşekkür ederim cevapladığın için
Arkadaşlar bu öğlenden beri bu hatayı alıyorum crack ı açsamda açmasanda bu geliyor sonra çarı kapatıyor ama bot hala açık kalıyo
(BLACK-_-GOLİ[TR] benm çarın adı) lütfen ingilizcesi olmayan ve ne anlama geldiğini bilmeyen yorum yapmasın cevp gelmezse konu açacağım sorunu çözzene +repp
23:18:47: -> BLACK-_-GOLİ[TR] terminated.
23:22:10: Received negative pong ping answer (p88). Make sure you have only one pbdo process running with your forum user details.
(BLACK-_-GOLİ[TR] benm çarın adı) lütfen ingilizcesi olmayan ve ne anlama geldiğini bilmeyen yorum yapmasın cevp gelmezse konu açacağım sorunu çözzene +repp
23:22:10: Received negative pong ping answer (p88). Make sure you have only one pbdo process running with your forum user details.
Arkadaşlar bu öğlenden beri bu hatayı alıyorum crack ı açsamda açmasanda bu geliyor sonra çarı kapatıyor ama bot hala açık kalıyo
2 tane mi hesap açtın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)