onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pbdo-Bot - Destek - Yardım - Herşey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KinqAdam25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 525
  • Görüntüleme Görüntüleme 45K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Böyle daha çok kirlilik oldu ben adminle konuşcagım en yakın zamanda bu böyle olmaz.!

Aynen ya şu sabitin haline bak bari herkese birer tane verselerdi birisi tam 4-5 tane açmış haksızlık bu ama ben uzman üye olmaya çalışıyorum sabit konu lazım kbot konum sabite alınmıyor

Aynen ya şu sabitin haline bak bari herkese birer tane verselerdi birisi tam 4-5 tane açmış haksızlık bu ama ben uzman üye olmaya çalışıyorum sabit konu lazım kbot konum sabite alınmıyor

herkes uzman olamya çalışıyor sadece sen mi

kinqadam25 yakında bann bile yiyip quit adlı modun modluguda gidebilir.Bunu dikkate alınız.Adminle konuştum.En kısa zamanda ilgilenecek.

kinqadam25 yakında bann bile yiyip quit adlı modun modluguda gidebilir.Bunu dikkate alınız.Adminle konuştum.En kısa zamanda ilgilenecek.

bencede bu kadar sabit olmas ama onları bir konu altında toparlansa peacmakers yapar aslında bide darkrobit bölümünün alt tabakları açılsa hile yeri paylaşım yeri gibi daha iyi olur

bencede bu kadar sabit olmas ama onları bir konu altında toparlansa peacmakers yapar aslında bide darkrobit bölümünün alt tabakları açılsa hile yeri paylaşım yeri gibi daha iyi olur

Depents e kötü dedik Quiet daha beter çıktı gelen gideni aratıyor sözü tamamen doğru :) Depents e özel mesaj atıyorum sadece gereksiz kısımla ilgilenior diğer kısımla ilgili cevap yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri