bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Pbdo-Bot - Destek - Yardım - Herşey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KinqAdam25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 525
  • Görüntüleme Görüntüleme 45K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bilmeyenler için diyorum pbdo-bot zeta yapıyor şimdi ben 4. bölüme kadar elimle yaptım sonra aklıma bota yaptırmak geldi şu an botta 1 kere bile canı azalmadı 3 irisli 20-25 lf-3 lü çar golinin jeneratörlere 5 hız 10 kalkan droitlerede full lazer koydum birde elmas tasarımını ekledim şimdiye kadar hiç bir sorun yok :)

Arkadaşlar bilmeyenler için diyorum pbdo-bot zeta yapıyor şimdi ben 4. bölüme kadar elimle yaptım sonra aklıma bota yaptırmak geldi şu an botta 1 kere bile canı azalmadı 3 irisli 20-25 lf-3 lü çar golinin jeneratörlere 5 hız 10 kalkan droitlerede full lazer koydum birde elmas tasarımını ekledim şimdiye kadar hiç bir sorun yok :)

pbdo ile "delta" hariç tüm kapıları yaptım delta ise daha hiç açmadım.
zaten insan bir kere zeta yaptımı bi daha başka kapıya zor girer.
zeta (bence) kapılar içinde en kolaylarından ödüller içinde ise en büyüklerinden.
zeta kapısı "el" ilede çok kolay yapılabilir sadece 10. bölümdeki Devourer in 7.dalgasında gelen küçük krisleri işaretlemesi çok zor oluyor.

PBDO ile çarı zetaya at
sen yan gel yat :) PBDO ile aynen böyle 10. bölüm 7. dalga hariç geminiz leo bile olsa yaparsınız.

NOT: zeta kapısında geminizi bota atacaksanız geminizin hızı 300 ise hiç bir yaratık size yetişemez.( hızlar promerium beslemeli- 6 kez zeta yaptım en sonuncusunda gemide hiç hız jenaratörü yoktu)
goli için ilk konfi full lazer olması yeterli hele birde "mds698" kardeşimin dediği gibi elmas droid düzeniniz varsa zarar bile görmessiniz.
X1 bile kapıyı bitirmenize yeter. sadece zaman kazanmak için X2-X3 kullanabilirsiniz . birde bana göre en zor olan 10 a 7 kısmında krislerde X4 kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, konu açtım fakat pek ilgilenen olmadı bir de buraya yazayım dedim.

12:13:52: Welcome, XXX
12:13:52: Login request on bot authentication server started..
12:13:52: No database detected. Shutting down.
12:13:55: Access granted!
-> You logged in for the 0. time.
12:13:55: No database detected. Shutting down.

Böyle bir hata alıyorum, sebebi nedir bilen var mı? Girişimi falan başarılı şekilde yapıyorum fakat veritabanı hatası veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

aynen ya çözümü ne bunun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri