HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
CANIM KARDEŞLERİM bakın tamam konu var ama benim konuma benim problemime benzemiyor ASLAN KARDEŞLER bakın ben pbdo bot sitesine üyeligimi yaptım aktif hale getirdim bot programını açıyorum giriyorum task felan tm herşey on numara giriyorum açıyor kasmaya devam ediyor sonra bir kaç dakka geçtikten sonra çarımdan çıkıyor kasmıyor bunu sebebi edir bilen birileri vardır helbet K.BAKMAYIN CANKUŞLAR .. ben bu siteyi uzun zamndır takip ediyorum ama bunu hiç raslaamdım evt üyeligim yeni ama baya önceden takipçinizim yapın bir kardeşlik çözeyim halledim team felan demeyin ögretin yapalım onca insan karşılaşıyor bu durumu SAYGILAR HÖRMETTLER
kardeş bak anladım sen cracki yapıyor musun bide çıkarırken terminted mi diyor o zman yeni üyeliklerle dene 1 saat bekle ama
arkadaşlar pbdo botta şöyle bi şey yazdı gathering too fast! 6 seconds until next allowed box gathering acaba ne diyor
arkadaşlar pbdo botta şöyle bi şey yazdı gathering too fast! 6 seconds until next allowed box gathering acaba ne diyor
çeviri yapsanız daha iyi olurdu
çok hızlı toplama! 6 saniye sonraki izin kutusu toplama kadar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)