noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Pbdo-Bot - Destek - Yardım - Herşey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KinqAdam25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 525
  • Görüntüleme Görüntüleme 45K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bot Güncellendi Konu Editlendi

bunun crackı neden olmuyor 4 tane üyelik var 4 saat olmadan sleep filan diyor uyku moduna giriyor
yada bunun ücretlisini kullanan varsa hata vermeden kasıyormu herhngi bir sorun çıkarıyormu lisanslı olan ne kadar bilgi verebilirmisiniz acaba

Son düzenleme:
bunun crackı neden olmuyor 4 tane üyelik var 4 saat olmadan sleep filan diyor uyku moduna giriyor
yada bunun ücretlisini kullanan varsa hata vermeden kasıyormu herhngi bir sorun çıkarıyormu lisanslı olan ne kadar bilgi verebilirmisiniz acaba

lisansı bilmem yeni cracki bende kullanıyorum baanda sabah 2 hesabımda verdi sorna 3. hesabımda vermedi

lisansı bilmem yeni cracki bende kullanıyorum baanda sabah 2 hesabımda verdi sorna 3. hesabımda vermedi

lisanslısıda sanırım ortalama en fazla 25 tl filandır sanırsam ibot kadar değildir ama bu bot hayalet kutuda topluyor diyorlar o yüzden ibotu tercih eediyorum şuanda üni. olduğu için pek oyuna giremiyorum bota atmayı düşünüyorum inş. lisanslısını bulurum bunun

lisanslısıda sanırım ortalama en fazla 25 tl filandır sanırsam ibot kadar değildir ama bu bot hayalet kutuda topluyor diyorlar o yüzden ibotu tercih eediyorum şuanda üni. olduğu için pek oyuna giremiyorum bota atmayı düşünüyorum inş. lisanslısını bulurum bunun

benim için farketmez ben saten tarama günü koymuyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri