noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pbdo-Bot - Destek - Yardım - Herşey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KinqAdam25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 525
  • Görüntüleme Görüntüleme 45K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Botu 5DK içinde Kapananlar İçin: Adım Adım Takip Ediniz...

1- Botu Acıyoruz.
2- Forum Üyeliğimizi Giriyoruz.
3- Oyun Bilgilerimizi Girdikten ve Task'ı Yaptıktan sonra Normal Kullanıcı Şeklinde Çalıştırıyoruz.
4- İlk 6 Dakika Normal 1 Saatilik Süre İçinden Yedikten Sonra " Main" Kısmından " Form User " Bilginizi Silin ve " Apply " Butonuna Basın.

Sonrada İstediğiniz Kadar Botu Acık Bırakabilirsiniz.

Ancak Kutu Toplama Taskında Kutulardan Çok Az derecede Uridium ve Galaxy Energy Collected Az Şekilde Gelmektedir Nedenini Bende Bilmemekteyim Bieln veye Çözebilen Varsa Yardım edebiir teşekkürler...

İyi Oyunlar :rolleyes: (( ))

4. maddeyi daha açık yazarmısın

Botu 5DK içinde Kapananlar İçin: Adım Adım Takip Ediniz...

1- Botu Acıyoruz.
2- Forum Üyeliğimizi Giriyoruz.
3- Oyun Bilgilerimizi Girdikten ve Task'ı Yaptıktan sonra Normal Kullanıcı Şeklinde Çalıştırıyoruz.
4- İlk 6 Dakika Normal 1 Saatilik Süre İçinden Yedikten Sonra " Main" Kısmından " Form User " Bilginizi Silin ve " Apply " Butonuna Basın.

Sonrada İstediğiniz Kadar Botu Acık Bırakabilirsiniz.

Ancak Kutu Toplama Taskında Kutulardan Çok Az derecede Uridium ve Galaxy Energy Collected Az Şekilde Gelmektedir Nedenini Bende Bilmemekteyim Bieln veye Çözebilen Varsa Yardım edebiir teşekkürler...

İyi Oyunlar :rolleyes: (( ))

BOT 5 DAKİKADA KAPANIYOR VE BİZ 6. DAKİKADA FORUM USER IDI SİLİYORUZ :m08:

i was killed map handshake failed diyor yaa offfffffffffffff
:mad:

O kutulardan az gelmesinin nedenı aralıksız kutu toplamasıdır
Bnem botu dün alfaya sokayım dedim alfa kapısına atladığı anda dondu kapadım tekrar açtım yeni üyelikler girdim falan olmuyor kaçkere sildim yeniden yükledim olmadı bende kendim bitirdim bugünde bot girdiğinde çarımın lwl ini flan gösteriyot =
gr30k.png

bunun gibii 4-5 tane forum üyeliği açtım farklı çarlar denedim botu sildim yükledim yinede sonuç yukarıdaki gibi gördüğünüz gibi task kısmındada gg yazıyor ancak ben x2 de kasılma task ını koydum olmadı 4-2 de kutu toplamayı koydum olmuyor pc ye format atmayı bile düşündüm biri yardım etsin yoksa konu açıcam kimse görmüyor diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri