HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sabitteki konu altından devam etsek ? altına crack diye not düşerim ve kişinin ismini koyarım oraya Yeterki Su Darkorbit bölümünde fazla konu olmasin.
Yeterince fazla konu var gidip onları kapat. Bu benim emeğim başkasının konusu altında yeri olduğunu düşünmüyorum.
Bir de bu forumda konunun da önemi var adam gidiyor tüm paylaşımlarım bölümüne konularını yazıyor sonuna mecburen kilitli konu sayısı bilmem kaç yazıyor bu yüzden forumda ilerleyemiyor . Tabi bu mesaj kasılması gerektiği anlamına gelmez ama gerekli konular forumda ilerlemeye yardımcı olur. Bu yüzden yararlı konuların kilitlenmemesi ricamdır
Yeterince fazla konu var gidip onları kapat. Bu benim emeğim başkasının konusu altında yeri olduğunu düşünmüyorum.
benim kac tane konum başkasının birleştirdigi konu diye gitti biliyormusun ? 50 belkide 60 birazda bizi düşünün hergün konu kitlemeye meraklıyım sanki.
kardeş k.b ama görevin tmda darkorbit bölümünde anca botlara crack fln bulursak rep alabiliriz genelde hilesidir bugdurSabitteki konu altından devam etsek ? altına crack diye not düşerim ve kişinin ismini koyarım oraya Yeterki Su Darkorbit bölümünde fazla konu olmasin.
yani bence böle konular fazlalık değil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)