SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

PBDO-Bot Yeni Crack Geldi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurbedirhan2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 75
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sabitteki konu altından devam etsek ? altına crack diye not düşerim ve kişinin ismini koyarım oraya Yeterki Su Darkorbit bölümünde fazla konu olmasin.

Yeterince fazla konu var gidip onları kapat. Bu benim emeğim başkasının konusu altında yeri olduğunu düşünmüyorum.

Bir de bu forumda konunun da önemi var adam gidiyor tüm paylaşımlarım bölümüne konularını yazıyor sonuna mecburen kilitli konu sayısı bilmem kaç yazıyor bu yüzden forumda ilerleyemiyor . Tabi bu mesaj kasılması gerektiği anlamına gelmez ama gerekli konular forumda ilerlemeye yardımcı olur. Bu yüzden yararlı konuların kilitlenmemesi ricamdır

Sabitteki konu altından devam etsek ? altına crack diye not düşerim ve kişinin ismini koyarım oraya Yeterki Su Darkorbit bölümünde fazla konu olmasin.
kardeş k.b ama görevin tmda darkorbit bölümünde anca botlara crack fln bulursak rep alabiliriz genelde hilesidir bugdur
yani bence böle konular fazlalık değil :)

Tamam artık cracklara karısmıyorum onlara Depents bakacak ben botlarla ve gereksiz konularla ve tabiki soru sorulan konulara bakıcam :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri